Cum arată astăzi Fernando Carillo, actorul care a jucat alături de Thalia, în urmă cu 23 de ani

Cum arată astăzi Fernando Carillo, actorul care a jucat alături de Thalia, în urmă cu 23 de ani
Cum arată astăzi Fernando Carillo, actorul care a jucat alături de Thalia, în urmă cu 23 de ani

Fernando Carillo este cunoscut pentru rorurile sale din telenovelele Rosalinda şi Maria Isabel

Fernando Carillo este celebrul actor care a jucat alături de Thalia, în telenovela Rosalinda. Anul 1999, a fost probabil, unul dintre cei mai buni ani, pentru cei doi actori având în vedere popularitatea pe care au avut-o, în acea perioadă. Aceste seriale erau urmărite cu sufletul la gură de către telespectatorii care abia aşteptau să înceapă un nou episod.

Cine este Fernando Carillo

Citeste si: Stephan Pelger a făcut declaraţii noi despre momentul în care era să fie asasinat. „M-am trezit în portbagajul unei maşini, la 40 km de Cannes, într-un şanţ”

fernando carrillo
Fernando Carillo si Thalia[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Carmen Chindriș. „Îmi place să pescuiesc și să joc fotbal cu colegii mei din taraf. Știu foarte bine, am învățat de la fratele meu"

Ce vârstă are Fernando Carillo

Fernando Carrillo s-a născut pe 6 ianuarie 1966, în Venezuela. Și-a început cariera artistică în 1986, jucând în prima telenovelă. Doi ani mai târziu, primește primul său rol principal în telenovela Abigaíl, alături de Catherine Fulop, care avea să-i devină soție în viața reală.

În anul 1997, s-a mutat în Mexic şi joacă alături de Adela Noriega în telenovela María Isabel.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Fanele erau în delir şi aveau în totalitate inimile cucerite, mai ales ca Fernando Carrillo s-a remarcat întotdeauna şi pentru felul în care arată.

Chiar dacă a ajuns la vârsta de 57 de ani, actorul este la fel de carismatic.

fernando carrillo actor
Fernando Carrillo[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Noi dezvăluiri în despărțirea momentului! Brighitte Pastramă: “Florin este un om foarte violent! Eu voi face mai multe operaţii, în următorul timp”

Totuşi, presa internaţională a dezbătut mult declaraţiile lui Margiolis Ramos, mama primului său copil. Băiatul lor s-a născut în anul 2008 şi conform războiului din media, Fernando Carrillo nu a susţinut financiar copilul.

În martie 2021, fostul actor a anunţat că a devenit tată pentru a doua oară. Iubita lui Fernando Carrillo este cu 30 de ani mai tânără decât el şi împreună trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Femeia este de profesie artist plastic şi trăieşte alături de vedetă, în Mexic.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Fernando Carrillo si iubita[Sursa foto: Facebook]

„Nu vă îndoiți niciodată că ceea ce este bun pentru voi în viaţă... va veni. Mulțumesc iubirea vieții mele, pentru acest cadou frumos și minunat al vieții” a scris Fernando Carrillo, în pe reţeaua de socializare în momentul în care a anunţat că va deveni pentru a doua oară tătic. În data de 16 ianuarie 2021, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse din Tulum (Mexic).

Mireasa a purtat o rochie lungă, albă, în stil plajă, în care se putea observa sarcina. Fernando a purtat pantaloni și o cămașă albă deschisă până la mijlocul pieptului.

Fernando Carillo a fost la un pas să-şi piardă viaţa într-un accident rutier

fernando carrillo 2022
Fernando Carrillo[Sursa foto: Facebook]

În anul 2021, un eveniment nefericit s-a produs. Starul era să-şi piardă viaţa într-un accident de maşină.

„Astăzi am trăit un miracol. Amin. Când m-am trezit, ca în fiecare zi, am făcut o rugăciune. Amintește-ți că 5 minute de rugăciune te vor face să mergi înainte. Mi-aș fi putut fractura gâtul și mi-aș fi putut pierde viața”, a spus actorul venezuelan.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Blestemul zodiilor. Care este partea întunecată a zodiei tale

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies