Top 4 sisteme inteligente pentru locuinţa, ce sunt preferate de femei

Top 4 sisteme inteligente pentru locuinţa, ce sunt preferate de femei
Top 4 sisteme inteligente pentru locuinţa, ce sunt preferate de femei

Când vine vorba despre preferinţele femeilor şi bărbaţilor în legătură cu sistemele inteligente pentru casa, părerile pot fi împărţite.

De regulă, femeilor le place să se simtă protejate, în timp ce bărbaţii sunt mai atraşi de confortul oferit de echipamentele de ultima generaţie.

Este de înţeles şi de ce: sexul frumos nu se poate baza foarte mult pe forţa fizică pentru a ieşi dintr-o situaţie neplăcută, astfel că foarte multe femei caută sisteme de supraveghere şi securitate eficiente, pentru a le feri de apariţia musafirilor nepoftiţi în casă sau apartamentul în care locuiesc. Iată care sunt cele mai dorite sisteme inteligente:

Camere de supraveghere de interior şi de exterior

O cameră de supraveghere este o garanţie a siguranţei. Este ca şi cum un paznic se afla 24/24 în locuinţă, pregătit să depisteze orice mişcare nelalocul ei şi să intervină pentru a o înlătura. Este de la sine înţeles de ce femeile sunt încântate de aceste articole care le asigura în permanenţă liniştea sufletească.

Sunt multe modele de camere de supraveghere de interior şi/său exterior pe piaţă, fiecare cu caracteristicile şi rolul său bine definit. Produsele de ultima generaţie se montează rapid şi uşor, au camere full HD, prevăzute cu sirenă, dar şi cu senzor de mişcare inteligent. Sunt unele camere, cum sunt cele Somfy One+ care au şi 2 accesorii de securitate: un senzor antiefracţie care este brevetat şi o telecomandă cu cartelă. Acestea pot fi utilizate printr-o aplicaţie dedicată, care este disponibilă şi pentru iOS şi pentru Android.

Kituri de automatizare

Siguranţa din casa se datorează şi gardului care înconjoară casa, dar şi porţilor. Datorită tehnologiei, astăzi se pot monta kituri de automatizare, care ajută la controlarea mai eficientă a deschiderii porţilor culisante. Un astfel de kit este format, de regulă, din: motor, tronson cremalieră, telecomandă şi şablon de montare şi este util în mai multe situaţii, permiţând, printre altele, blocarea automată a porţilor.

Sonerii inteligente

Soneriile moderne din ziua de astăzi sunt şi ele device-uri inteligente care înglobează mai multe funcţii pentru siguranţa locatarilor şi de aceea sunt preferate de femei. Noile sonerii smart sunt wireless şi au şi funcţie de monitorizare video şi de control de la distanţă, prin intermediul telefonului. Aceasta este o soluţie excelentă de a monitoriza vizitatorii care apar la uşă. Chiar dacă proprietarul nu este acasă, el poate vedea cine vrea să intre în casă şi poate comunica instantaneu cu respectivii musafiri.

Încuietori smart

Atât într-o casă inteligentă, cât şi într-o locuinţă tradiţională se pot monta încuietori inteligente, pentru un plus de siguranţă, potrivit specialiştilor de la Case-Smart.ro. Sistemul a apărut iniţial în cazul proprietarilor de apartamente în regim hotelier, pentru a permite monitorizarea în timp real şi permiterea accesului de la distanţă. O astfel de încuietoare se pretează pentru uşile metalice şi uşile de interior, dar şi pentru automatizarea uşilor glisante, de la garaj etc.

În concluzie, femeile sunt interesate de produse care le oferă securitate în propria locuinţă, iar pe piaţa sunt disponibile diverse soluţii care să le ajute să se simtă protejate.

 

Sursa poza: https://unsplash.com/photos/g9KFpAfQ5bc



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies