Berna de la Puterea dragostei, despre relația cu Jador: „Ne-am apropiat, mi-a plăcut”

Berna de la Puterea dragostei și Jador
Berna de la Puterea dragostei și Jador au fost la un pas să fie împreună

Ce spune Berna de la Puterea dragostei despre relația cu Jador. Cum se înțeleg cei doi foști concurenți.

Berna de la Puterea dragostei a explicat ce se întâmplă între ea și Jador, după ce fanii emisiunii au speculat că cei doi sunt împreună.

Fosta logodnică a lui Philip a filmat alături de Jador și de Bogdan Mocanu, iar apropierea față de Jador i-a făcut pe mulți să creadă într-o eventuală relație.

Berna a recunoscut că ea și Jador sunt doar buni prieteni și că au păstrat legătura de dragul amintirilor plăcute pe care le-au avut împreună pe vremea când erau concurenți la Puterea dragostei:

„Noi am filmat un clip, Bianca se îmbracă mai simplu, mie îmi place să atrag(…)Mi-am luat anumite hăinuțe pe mine și aveam costumul de baie.

Citeste si: „Am avut unele joculețe, a existat un pupic”. Berna, primele declarații despre relația cu Jador

Berna de la Puterea dragostei
Berna de la Puterea dragostei a recunoscut că l-a plăcut pe Jador[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Toate fetele erau în costum de baie!(…) Eu am pus câteva story-uril, Bianca a pus câteva story-uri, Jador câteva story-uri, Bogdan Mocanu a pus câteva story-uri.

Nu știu cine din lista mea i-a trimis acele story-uri lui Philip.(…) El m-a sunat pe mine și nu am răspuns, nu voiam să vorbesc la telefon când sunt la masă și el când a văzut că nu răspund, era live pe Tik-Tok și lumea îi scria în comentarii, dar eu cred că lumea îi scria și să îl enerveze.

Zvonul a început așa: Jador postase cu niște picioare de femeie și a crezut lumea că eu sunt, dar nu sunt eu acolo în piscină. Când ei stăteau acolo la piscină, noi eram toți pe terasă', a explicat Berna la Bărbați vs. Femei, pe WOWnews.

Berna și Philip s-au cunoscut la Puterea dragostei, dar s-au despărțit

Berna și Philip
Berna și Philip au fost logodiți[Sursa foto: Instagram]

Berna a recunocut că în primul sezon al emisiunii Puterea dragostei au existat niște momente în care ea și Jador au fost mai apropiați, iar la un moment dat, cei doi chiar s-au și sărutat. La scurt timp, Berna l-a cunoscut pe Philip, apoi s-a logodit cu acesta și toată lumea credea că o să asiste la o nuntă frumoasă. Cei doi și-au spus adio după câteva luni.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: "Berna s-a culcat aseară cu Jador!" Declarația care a încins internetul. Primele dezvaluiri ale fostei concurente de la Puterea Dragostei

„În sezonul I, eu când am fost în sezonul I cu Jador am avut unele joculețe. Ne-am apropiat, nu știu dacă a fost… mi-a plăcut într-adevăr. Și el mi-a zis că și eu i-am plăcut lui, că dacă nu, nu te apropii de persoana aia.

A fost un pupic între noi, atât, nu a fost un sărut și lumea atunci a crezut că mamă ce e între Berna și Jador și Philip a rămas cu ideea asta', a mai spus aceasta.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Bogdan Mocanu, clipe grele după ce a fost atacat în club: „Poate să conducă și până la amputarea brațului”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies