„Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani!” Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci în viaţa ei

„Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani!” Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci în viaţa ei
„Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani!” Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci în viaţa ei

Fosta prezentatoare, Vica Blochina a oferit detalii surprinzătoare despre lucrurile pe care nu le acceptă la un bărbat din viaţa ei

Fire deschisă şi directă, Vica Blochina a vorbit recent despre felul în care trebuie să se comporte un bărbat în societate. De asemenea, vedeta a specificat că nu vrea să aibă legături amoroase cu bărbați care nu au un potențial financiar ridicat. Fosta balerină a vorbit deschis despre felul în care un bărbat trebuie să se comporte şi cea anume trebuie să facă atunci când iese la un restaurant.

Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci, în viaţa ei

din ce traieste vica blochina
Vica Blochina[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum arată Ilinca Vandici nemachiată: „În absolut tot este vorba de echilibru”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Vica Blochina: "Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani.

Dintre toţi prietenii mei pe care îi am în jur, eu sunt cea mai săracă. Mie îmi plac oamenii care au făcut ceva în viaţă şi de la care am ce să învăţ de la ei. Eu nu pierd timpul cu oricine. Niciodată nu am umblat cu un bărbat sărac, dar nici nu am cerut nimic. Până la 30 de ani, un bărbat, dacă nu a realizat nimic în viața lui, el  nu o să realizeze niciodată.
Tu că bărbat trebuie să-ţi asiguri viitorul şi viaţa. Tu eşti stâlpul! Dacă tu ai reușit să faci asta, eu am ce învăţa de la tine. Ca să bag eu mâna în buzunar, ca să-ţi cumpăr ţie ceva?! Lucrul ăsta nu este prieten cu mine! Mie nu-mi plac pachețelele (n.r mușchii abdominali), nu mă impresionezi niciodată cu fizicul.”
a precizat Vica Blochina pentru Kanal D.

Vica Blochina a prezicat că nicio femei nu trebuie să plătească nota la un restaurant, dacă este invitată

vica blochina melody
Vica Blochina[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Cătălin Moroșanu. „Copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”

Învârtindu-se în lumea mondenă, Vica Blochina a vorbit şi despre câteva reguli de bune maniere la restaurant, pe care trebuie să la aibă o femeie, dar şi un bărbat.

„Să bag eu mâna în buzunar să plătesc eu?! Ferească Dumnezeu! Îmi paralizează mâna! Am venit la masă să plătim jumătate – jumătate?! Lasă ceasul amanet, dacă nu au bani să plătești.

Nu există aşa ceva! Nu înțeleg, cum să mă scoată bărbatul la masă şi să plătim 50 – 50?! Bărbatul trebuie să facă lucrul ăsta, să plătească indiferent de situaţie. Eu aşa am crecut. Asta este ceva normal!” a povestit Vica Blochina în podcastul „Fiță cu Adită” a canalului theExclusive, al postului Kanal D.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Loredana Chivu s-a operat după ce a pierdut lupta cu kilogramele. “Nu am avut dureri. Chiar a fost decizia corectă pentru mine"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies