Mihai Costea și Adelina Nica s-au despărțit: „Nu dau doi bani pe lacrimile lui”

Adelina Nica si Mihai Costea
Adelina Nica si Mihai Costea s-au despartit

Mihai Costea și Adelina Nica au un băiețel împreună, iar tânăra a decis să îl dea afară din casă. Ce s-a întâmplat.

După mai mulți ani de relație, Mihai Costea și Adelina Nica și-au spus adio. Cei doi au împreună un copil, iar relația lor a început a început să se destrame la scurt timp după ce micuțul a venit pe lume.

Adelina Nica a povestit că nu își dorește sub nicio formă să se împace cu tatăl copilului său, iar printre lucrurile pe care i le reproșează fotbalistului este și faptul că acesta nu contribuie cu nimic la creșterea și la educarea copilului.

Extrem de vehementă, Adelina Nica a dezvăluit că a trecut prin momente dificile alături de Mihai Costea, fostul iubit al Danielei Crudu și înainte de a deveni mamă, dar și după.

Citeste si: Cruduța a intrat într-o depresie cruntă! ”Suferă că un câine. Nu mănâncă, a ajuns numai piele și os”! Dezvăluiri cutremurătoare despre vedeta după despărțirea de un alt iubit. Când s-a întâmplat asta

„Nu se pune problema unei împăcări între noi, ar fi culmea. E adevărat, nu își vede copilul. Dar, ca să fie clar: copilul nu crește cu o vizită. Copilul are nevoi. Are nevoie de bani de mâncare, de bani de haine, bani de bonă, bani de toate cele necesare. Nu sunt eu femeia rea care nu îl lasă să își vadă copilul, asta e sigur”, a declarat Adelina Nica, pentru Fanatik.

De altfel, Adelina a decis să îl dea afară din casă pe Mihai Costea, însă nu se pune problema să nu îl lase să își vadă copilul și nici nu este impresionată de lacrimile acestuia.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Mihai Costea
Mihai Costea a devenit tată în 2021[Sursa foto: Instagram]

„Că se plânge el că nu își poate vedea copilul e treaba lui, pe mine nu mă interesează, nu dau nici doi bani pe lacrimile lui.
El nu își vede copilul pentru că acest copil crește, iar creșterea este costisitoare, iar el nu se implică deloc în asta. Cine are copil poate să înțeleagă situația, cine nu…

Nici eu nu am vrut să se ajungă aici, să nu fiu cu tatăl copilului. Poate și copilului îi este greu, dar nu se poate să îl țin în casă doar pentru a face figurație. Nu se poate să stai o viață pe banii femeii, să nu faci nimic.

Noi am avut o relație, nu a fost o joacă. Nu am făcut copilul cu el pentru că era vreun bogătan, l-am făcut pentru că am vrut, am stat în aceeași casă, am avut relație”, a mai spus tânăra.

 

Mihai Costea s-a mutat la Alex Bodi

De când a fost dat afară din casă, Mihai Costea a ajuns să locuiască la omul de afaceri Alex Bodi.

În plus, Adelina Nica susține că Mihai are datorii uriașe față de ea.

Mihai Costea
Mihai Costea s-a mutat la Alex Bodi

„El nu are pentru el bani, cum să poată să întrețină și copilul? A încercat să vină să îl vadă, dar i-am cerut să vină și el cu ceva pentru copil. Ca să nu mai zic să vină cu ce are să îmi dea înapoi… Are datorii financiare, morale și în toate felurile.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Nu o să îl dau în judecată pentru pensie alimentară, oricum nu aș avea ce să iau de la el, nu are nici unde să stea. Nu vreau nici să mă plimb prin tribunale, mai ales că Dumnezeu îmi dă de muncă, iar copilului meu, din eforturile mele, nu îi lipsește nimic.

Copilul are 10 luni, iar lipsa lui de implicare morală și financiară l-a făcut pe Costea să nu îl vadă. Nimic altceva. Când un copil e mic, sunt cheltuieli uriașe, iar el nu înțelege asta. Dar nu îl doare gura să se plângă că nu își vede copilul… Dar să pună mâna să muncească și el pentru copil nu poate…

El acum stă la Alex Bodi. Dar nu învață nimic de la Alex, îți trebuie creier pentru asta. Nu sunt supărată, sunt realistă, nu mai vreau să mă ascund după deget când vine vorba de el. La botez însă… a venit cu cămașa de pe el. E adevărat, totul a pornit de la mine, l-am dat afară din casă.

Dar stătea la mine, dar nu aveam cum să întrețin și bărbat, și copil, și casă, și bonă… Totul să plătesc eu, iar el mai era și obraznic pe deasupra, avea impresia că i se și cuvine totul”, a spus Adelina, pentru sursa citată anterior.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Oana Roman și Marius Elisei sunt la un pas de despărțire? „Relația cu Marius nu merge în direcția care trebuie”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies