Josh Goldstein și Shannon St. Clair s-au despărțit! Care a fost motivul separării și ce mesaj au transmis cei doi

Josh Goldstein și Shannon St. Clair s-au despărțit!
Josh Goldstein și Shannon St. Clair s-au despărțit!

Foștii concurenți de la Insula Iubirii, SUA, s-au despărțit după nici măcar un an de relație. Ce au anunțat cei doi și care ar fi fost, de fapt, motivul separării.

Josh Goldstein, în vârstă de 24 de ani și partenera sa, Shannon St. Clair (26) s-au cunoscut pentru prima dată în cadrul emisiunii Insula Iubirii, SUA, în cel de-al treilea sezon. La nici un an de când și-au oficializat relația, cei doi au decis să se despartă, anunțând totul pe rețelele de socializare.

Citeste si: Lauren Graham și Peter Krause s-au despărțit după 11 ani de relație! Care a fost motivul separării

Josh Goldstein și Shannon St. Clair s-au despărțit!
Josh Goldstein și Shannon St. Clair s-au despărțit![Sursa foto: Instagram]

Josh Goldstein și Shannon St. Clair s-au despărțit!

Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi tineri au rămas în relații foarte bune. Se sprijină în continuare și susțin că nu au avut certuri în toată perioada relației, motivul despărțirii fiind de natură profesională. Pentru că amândoi își doresc să se axeze pe cariere, au hotărât să rămână doar prieteni foarte buni.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Ne vom iubi mereu, ne vom sprijini unul pe celălalt și vom rămâne prieteni, dar, din păcate, în acest moment, am luat decizia de a merge pe drumuri separate. Nu există ură între noi, iar cele mai apropiate persoane știu că rareori ne-am certat.

Suntem cei mai buni prieteni și amândoi vrem să ne vedem reușind.

Vom continua să ne sprijinim unul pe altul, să prosperăm independent și să vă încurajăm pe toți să faceți același lucru. Nu știm ce ne rezervă viitorul și s-ar putea să nu fie „la revedere” pentru totdeauna, dar deocamdată este cel mai bine pentru amândoi”, au anunțat cei doi în urmă cu doar câteva zile.

Citeste si: Michelle Hunziker, prima apariție alături de bărbatul pentru care s-a despărțit de soțul ei! Cum au fost surprinși cei doi

Josh Goldstein și Shannon St. Clair s-au despărțit!
Josh Goldstein și Shannon St. Clair s-au despărțit![Sursa foto: Instagram]

„Am adunat o mulțime de amintiri și realizări împreună”

Atât Josh Goldstein, cât și Shannon St. Clair au susținut că de-a lungul timpului s-au sprijinit așa cum au știut mai bine, atât din punct de vedere emoțional, cât și profesional.

„Cu siguranță a fost greu să fim despărțiți și am încercat să luăm pașii potriviți pentru a ne continua carierele. Am adunat o mulțime de amintiri și realizări împreună în acest an... De la dragoste la tragedie și tot ce se află între ele, am fost unul lângă celălalt cu sprijin, prietenie și cea mai mare dragoste, pe care cuvintele nu o pot descrie. Nimeni nu ne poate lua asta”, au anunțat cei doi tineri.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Amanda Owen și Clive Owen s-au despărțit după 22 de ani! Cei doi au 9 copii împreună

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies