Prețuri Untold și Neversea. Cât costă patru zile de distracție

Prețuri Untold și Neversea
Prețuri Untold și Neversea

Vara, când este sezonul festivalurilor, toți românii își fac planuri, mulți dintre ei preferând să meargă la Neversea sau Untold. Iată câți bani trebuie să scoatem din buzunar pentru patru zile de distracție, la fiecare dintre cele două mari evenimente.

La Untold sunt așteptate mii de persoane anul acesta, iar dacă îți dorești să te afli și tu în fața artiștilor de top va trebui să scoți din buzunar, pentru a-ți achiziționa abonamentul de patru zile, nu mai puțin de 199 de euro, dacă alegi să plătești la fața locului. În cazul în care te hotărăști din timp îl poți cumpăra online, la prețul de 159 de euro.

Prețuri Untold și Neversea. Prețul pentru un abonament VIP este de 340 de euro, fără taxe incluse, dacă îl cumperi acum, iar 399 de euro de la festival.

Citeste si: Cu ce se asortează fusta plisată. Care sunt cele mai reușite combinații

Cât costă un abonament la Neversea

Prețuri Untold și Neversea.

Prețul unui abonament la Neversea este mai mic decât cel de la Untold. Festivalul va avea loc între 7 și 10 iulie, iar pentru patru zile de distracție la malul mării va trebui să plătești 134 de euro, fără taxe incluse, și 184 de euro la fața locului, dar taxele nu sunt nici aici incluse.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Abonamentul VIP costă 260 de euro, fără taxe incluse.

Pe lângă biletele în sine, vei avea nevoie de mai mulți bani la tine. Aici vorbim despre cazările care se rezervă instant, dar și de mesele în oraș, despre care cu toții știm că sunt destul de costisitoare.

Citeste si: Cum să fii feminină și să atragi toate privirile – Trucuri pentru o garderobă chic

Bilete gratis la Neversea și Untold pentru tinerii care donează sânge

Prețuri Untold și Neversea. Sute de tineri din Capitală au stat ore în șir la coadă ca să doneze sânge, asta pentru a primi ulterior bilete gratuite la Untold și Neversea. Blood Network este cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, inițiată de organizatorii celor două mari festivaluri de muzică din țară.

„De la ora 5 dimineața stau aici. Deși am venit devreme, nu mă așteptam să fie atât de mare coada, și e deja 11. Mi-am dorit, dar nu mi-am făcut niciodată timp. Dacă tot e campania asta, am zis că merită să vin azi”, mărturisește un tânăr de 24 de ani pentru libertatea.ro.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce modele de pantofi eleganți poți purta la evenimentele din ultima lună de primăvară?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies