„Nu mă mai afectează”. Vlad Gherman, dezvăluiri neașteptate despre despărțire

Vlad Gherman
Vlad Gherman s-a despartit de Cristina Ciobanasu si se iubeste cu Oana Mosneagu

Ce spune Vlad Gherman despre cele mai grele momente din viața sa. Actorul s-a iubit timp de nouă ani cu Cristina Ciobănașu.

La mai bine de un an de la despărțirea de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman a vorbit despre acest moment care i-a schimbat viața la 180 de grade. Cei doi erau logodiți și toată lumea aștepta ca după 9 ani de relație să se căsătorească, însă au decis să o ia pe drumuri separate.

În acest moment, Vlad Gherman se iubește cu Oana Moșneagu și deja s-au mutat împreună.

Acum, cei doi au planuri mari de viitor și nu exclud nici căsătoria, mai ales că lucrurile au evoluat rapid și firesc.

Citeste si: Trecutul nu-i dă pace! Vlad Gherman a vorbit din nou despre despărțirea de Cristina Ciobănașu: "Părea imposibil la început"
„Am spus-o în nenumărate rânduri. O s-o spun în continuare: nu! Nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm”, a declarat Vlad Gherman.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cristina Ciobănașu, imagine rară cu iubitul ei, Alexandru Mureșan! Cum s-au fotografiat cei doi la botezul fiului Adelei Popescu

Cristina Ciobănașu a avut nevoie de terapie pentru a trece peste despărțire

De cealaltă parte, Cristina Ciobănașu dezvăluia că are încredere că vor veni zile mai bine și, într-adevăr s-a întâmplat acest lucru. Tânăra l-a cunoscut pe Alex, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Vlad Gherman
Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu au fost impreuna 9 ani[Sursa foto: Instagram]

„Lucrurile încep să se așeze încet-încet și asta îmi dă încredere că vor veni și zile mai însorite. Într-adevăr, a fost o perioadă foarte solicitantă pentru că a trebuit să caut în mine resursele să funcționez la capacitate maximă pentru toate proiectele în care sunt implicată, în condițiile în care, pe plan personal, nu am mai avut acea stabilitate cu care eram obișnuită. Nu a fost ușor, a fost o perioadă extrem de dificilă, pe care am gestionat-o cum am putut.
Am început să merg la psiholog, încerc să mă concentrez pe muncă și încerc să fac lucruri pentru mine, lucruri care îmi fac plăcere”, declara Cristina Ciobănașu în urmă cu un an pentru revista VIVA.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Oana Moșneagu, deranjată de atitudinea lui Vlad Gherman. Ce i-a spus iubitul ei: „Antipatic este cuvântul”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies