,,Mi-e foarte greu să vorbesc”. Paula Seling, despre motivul pentru care nu a avut un copil până la vârsta de 43 de ani

Paula Seling
Paula Seling a povestit de ce nu a devenit mama

Paula Seling, dezvăluiri despre motivul pentru care ea și soțul ei nu au devenit încă părinți, dar și despre secretul unui mariaj de succes.

Paula Seling este o cântăreață foarte apreciată, iar vocea ei este de milioane. Artista a făcut mai multe mărturisiri și a vorbit despre motivul pentru care nu a devenit mama până la vârsta de 43 de ani, dar și despre relația pe care o are cu soțul ei.

 

Paula Seling, detalii mai puțin știute despre viața ei

 

Paula Seling și soțul ei, Radu Bucura sunt căsătoriți din anul 2005, dar a preferat să își țină relația departe de ochii fanilor. Vedeta a spus că îi este destul de greu să vorbească despre lucrurile personale din viața ei, deoarece una dintre modalitățile în care se protejează de curioși este să țină totul discret.

 

Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja și de a ne proteja relația este să nu vorbim despre noi”, a

spus Paula Seling.

 

Paula Seling este de părere că unul dintre motivele pentru care mariajul ei nu a ajuns la final este discreția. Vedeta și soțul ei sunt la fel ca la începutul relației, iar acest lucru se datorează calităților pe care soțul ei le are.

Paula Seling
Paula Seling a povestit de ce nu a devenit mama[Sursa foto: Instagram]

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Vedeta a declarat că îi place foarte mult ușurința cu care soțul ei poate învăța lucruri noi, dar și umorul și starea pozitivă pe care o prezintă în fiecare zi. Din punctul ei de vedere, bărbatul are foarte multe calități, dar nu îi place să vorbească despre ele.

” Cel mai mult admir la el ușurința cu care poate să învețe orice. Îmi place umorul lui, starea pozitivă și optimismul.

Are multe calități despre care nu-i place să vorbească. Niciunul dintre noi nu știm cum reușim să ne păstrăm apropiați în vremuri în care și noi ne mirăm de rapiditatea cu care alții divorţează. Poate are legătură cu faptul că, demult, am hotărât să păstrăm detaliile căsniciei noastre cât mai ferite de privirile şi bârfele celorlalți 
”, a spus Paula Seling.

Citeste si: Paula Seling, la un pas moarte! Artista a trecut prin momente teribile! "Era cât pe ce să cad de acolo" Ce dezvăluiri tulburătoare a făcut în platoul Teo Show!

Paula Seling
Paula Seling are 44 ani, dar nu are un copil[Sursa foto: Instagram]

 

Paula Seling, despre motivul pentru care nu are un copil

 

Paula Seling și soțul ei au o relație de zeci de ani, iar ea nu a adus pe lume un copil până în momentul de față. Cântăreața și-a făcut curaj și a vorbit în public despre acest subiect sensibil pentru ea.

Citeste si: Paula Seling, motivul pentru care nu a devenit mamă până la 43 de ani: ”Mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea”. Ce spune artista despre relația cu soțul ei

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Paula Seling
Paula Seling, despre relatia cu sotul ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Paula Seling, la un pas moarte! Artista a trecut prin momente teribile! "Era cât pe ce să cad de acolo" Ce dezvăluiri tulburătoare a făcut în platoul Teo Show!

Vedeta a mărturisit ca partea cu copiii este de dorit, iar dacă nu s-a întâmplat până în prezent nu înseamnă că ea și soțul său sunt defecți.

„Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecți. Ci pur și simplu că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu și vom fi pregătiți, atunci va fi  ”, a mai mărtusit cântăreața în cadrul unei emisiuni TV.

 

 

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Transformarea uluitoare a Paulei Seling! Cum arata in acest moment cantareata care a luat proportii uluitoare anul trecut!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies