Drama prin care a trecut Melis Tüzüngüç, actrița care dă viață personajului Zeynep, din îndrăgita producție “Aripi frânte”, de la Kanal D

Drama prin care a trecut Melis Tüzüngüç, actrița care dă viață personajului Zeynep, din îndrăgita producție “Aripi frânte”, de la Kanal D
Drama prin care a trecut Melis Tüzüngüç, actrița care dă viață personajului Zeynep, din îndrăgita producție “Aripi frânte”, de la Kanal D

Melis Tüzüngüç, frumoasa actriță care o interpretează pe Zeynep, în serialul “Aripi frânte”, producție difuzată de luni până miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D, are, ca și personajul pe care îl interpretează, o poveste de viață extraordinară.

Frumoasă actriță, în vârstă de 27 de ani, nu și-a cunoscut mama, ea fiind crescută de tatăl ei și de bunici.

Bunica a fost figura maternă care i-a oferit o îmbrățișare, a avut grijă să simtă dragostea “de mamă” a mângâiat-o și i-a fost alături, ori de câte ori a avut nevoie. Din păcate, recent, cea care i-a fost ca o mamă s-a stins din viață, iar Melis a scris un mesaj emoționant de iubire pentru cea care i-a fost alături și a crescut-o cu multă iubire.

               “În sufletul meu este furtună. Sunt devastată! Nu îmi găsesc locul niciunde. (…) Te iubesc, pentru totdeauna!”,  este o parte din mesajul plin de recunoștință și iubire postat de frumoasa actriță, pentru bunica ei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cine este Melis Tüzüngüç?

Melis Tüzüngüç are 27 de ani și este născută în Istanbul, Turcia. Ea a absolvit liceul Bahcelievler Anatolian și a studiat la Beykent University Acting School. Și-a făcut debutul pe micul ecran încă din anii ei de liceu. Visul ei este acela de a-și face propriul film și a început deja să își scrie scenariul. Frumoasa actriță are și o voce de invidiat și nu exclude și o carieră muzicală în paralel.

              Telespectatorii Kanal D o pot urmări pe Melis Tüzüngüç, în rolul Zeynep, fiica cea mare a lui Nefise (Deniz Bolışık) în serialul “Aripi frânte”, producție difuzată de luni până miercuri, de la  ora 20.00, la Kanal D.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

VIDEO Antoni o complimentează pe Alexandra! Gagea intervine în discuție: "Mi se pare o fată cu simțul umorului, mi se pare o fată care a demonstrat că iubește!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies