Cine este Carmen Harra. "Legea Karmei spune că ne vom întâlni în noua viață”

cine este carmen harra
Carmen Harra, psihologul intuitiv de renume mondial

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din zilele noastre. Însă știați că aceasta a fost și cântăreață?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Carmen Harra, dar și cum a ajuns să fie, în prezent, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare de la noi din țară. În plus, descoperiți și cum a știut aceasta, mai exact, faptul că soțul său avea să se stingă din viață, chiar din momentul în care s-au cunoscut.

 

Cine este Carmen Harra

Carmen Harra, pe numele său real, Doina Carmen Mureșan, s-a născut pe data de 25 martie, în Bistrița. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 67 de ani. Aceasta a fost pentru o bună perioadă, mai exact între 16 și 30 de ani, o cântăreață de muzică ușoară, pop-dance, latino și populară, dar și scriitoare stabilită în Statele Unite ale Americii din anul 1983. A scos 12 albume și a susținut concerte și turnee, atât în România, cât și în străinătate.

Carmen Harra  a început să cânte de la vârsta de 9 ani, la începutul carierei sale, aceasta se prezenta sub numele de Carmen Mureșan. Lucrurile s-au schimbat puțin în anul 2003, atunci când Carmen Harra a debutat în SUA ca scriitoare, cu lucrarea denumită „Karma de fiecare zi”. Bineînțeles că această carte a devenit un bestseller și a ajuns să fie tradusă în peste 20 de limbi diferite, însă aceasta nu a fost singura carte scrisă de către Carmen Harra, ultima fiind publicată chiar în urmă cu un an, în 2021.

carmen harra previziuni
Carmen Harra, psihologul intuitiv de renume mondial[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Delia Matache. „Ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva”

 

Carmen Harra, psihologul intuitiv de renume mondial

Carmen Harra deține propria sa pagină de web, acolo unde se descrie ca fiind expertă în relații, autoare de bestselleruri și prezentatoare de emisiuni radio.

Anul 1983 a reprezentat o adevărată schimbare în viața sa, în momentul în care a decis să se mute în Statele Unite ale Americii, acolo unde a devenit una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din zilele noastre.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Astfel, Carmen Harra a ales să renunțe la cariera sa în muzică pentru a începe o nouă carieră în psihologie.

Odată cu trecerea timpului, aceasta a obținut titlul de doctor în psihologie, în prezent fiind hipnoterapeut atestat, astrolog, numerolog, dar și astrofiziognomist.

Astfel, Carmen Harra a reușit să își construiască o viață și o carieră de succes, având notorietate nu doar la noi în țară. În cadrul unei emisiuni TV aceasta a declarat că încă din prima lună după ce a ajuns în SUA, a reușit să facă suma de 10.000

de dolari. Tot atunci a fost momentul în care a mărturisit că prețul consultațiilor ei încep de la suma de 400 de dolari pe oră și poate ajunge până la 600 de dolari.

carmen harra psyhic
Carmen Harra, psihologul intuitiv de renume mondial[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este artista THEO ROSE. ”Nu am crescut deloc cu manele în casă, am avut folclor, romanțe, rock-ul lui frate-miu”

Am plecat în SUA  cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac.

Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama.

Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!

Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind forma energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră.”, a mărturisit Carmen Harra, în cadrul unui interviu.

carmen harra wikipedia
Carmen Harra, psihologul intuitiv de renume mondial[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este soția lui Flick. "Este un pas important pentru mine și soțul meu”

 

Carmen Harra a prezis moartea soțului s ău

Carmen Harra a suferit enorm de mult în urma pierderii pe care a avut-o, atunci când soțul său Virgil, a pierdut lupta cu boala de care suferea, cancerul la plămâni. Deși acesta s-a luptat o lungă perioadă cu această boală, în cele din urmă nu a mai putut face față și s-a stins din viață, chiar înainte să împlinească vârsta de 60 de ani.

Cu toate acestea, se spune că soția sa,  Carmen Harra, a trăit zeci de ani cu o mare povară pe suflet, din cauza puterilor paranormale pe care le are. Aceasta a declarat faptul că a simțit, prin urmare, a știut chiar din prima clipă în care l-a cunoscut pe soțul său Virgil, că acesta urma să moară mult prea devreme.

L-am cunoscut pe soţul meu după două zile şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. Când am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, în calculele mele era că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani. Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani. În 2001, înainte de a murit, eu i-am spus: Vezi că pe plămânii tăi este o problemă ”, a mărturisit  Carmen Harra.

carmen harra 2022 predictions
Carmen Harra, psihologul intuitiv de renume mondial[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Carmen Grebenişan. "Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani."



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cine este Ștefan Bănică Junior. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă... Ne-am căsătorit"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies