Loyalfans vs Onlyfans. Asemănări. Diferențe. Verdict

Loyalfans vs Onlyfans. Asemănări. Diferențe. Verdict
Loyalfans vs Onlyfans. Asemănări. Diferențe. Verdict

Există foarte multe moduri prin care un creator de conținut își poate monetiza pasiunea la ora actuală, însă niciunul dintre ele nu se compară cu platformele Loyalfans și Onlyfans.

Atât Loyalfans, cât și Onlyfans se bazează pe un concept simplu și practic. În principiu, ca să câștigi bani pe oricare din aceste două platforme trebuie să-ți creezi un cont și niște abonamente pe care să le vinzi fanilor tăi care își doresc să aibă acces la ceea ce postezi. Cu alte cuvinte, indiferent de platforma pe care o alegi, trebuie să-ți pui la lucru creativitatea și să-ți convingi fanii că merită să plătească pentru a vedea ceea ce tu creezi.

 

La un moment dat, pe platforma Onlyfans erau înscriși nu mai puțin de două milioane de creatori de conținut din întreaga lume, dar conturile multor dintre ei au început să dispară unul după altul, peste noapte.

 

Cauza a fost o schimbare în politica de utilizare a platformei care nu mai permite acum postarea fotografiilor și videoclipurilor cu un conținut adresat unei audiențe mature, ceea ce este un paradox deoarece trebuie în primul rând să fii major ca să postezi pe această platformă și în al doilea rând o bună parte din utilizatorii acestei platforme o foloseau special pentru a posta acest tip de conținut.

 

Nu avem o explicație oficială din partea unui reprezentant al acestei platforme pentru a descifra misterul, dar credem că schimbarea din politica de utilizare s-ar putea datora numărului tot mai mare de creatori de conținut persoane publice, deja celebre, care nu și-au dorit ca imaginea lor să fie asociată cu ideea de conținut sensibil. Iar pentru a-i motiva să rămână pe platformă, Onlyfans a preferat să șteargă fotografii, videoclipuri și chiar conturi ale creatorilor de conținut care au adus probabil mai puțini fani.

 

Pe de altă parte, pe Loyalfans ai garanția că tot ceea ce creezi rămâne acolo atâta timp cât îți dorești ca profilul tău să existe. Deci, ca să începi să câștigi din ceea ce îți place, nu trebuie decât să te înscrii pe această platformă accesând website-ul loyalfans.com și apoi să începi să postezi ceea ce consideri că te reprezintă.

 

Mai mult, încă o diferență notabilă este faptul că poți transforma platforma Loyalfans într-o sursă excelentă de venit, pe viață. Nu trebuie decât să te implici în

programul de afiliere Loyalfans și să recomanzi această platformă prietenilor tăi interesați să devină și ei creatori de conținut de succes.

 

Dacă aceștia folosesc apoi la înscriere un cod care să te reprezinte pe tine, atunci, ori de câte ori vor câștiga la rândul lor venituri, un procent de 5% din ele va merge direct către portofelul tău. După modul în care funcționează, acest program de afiliere nu se deosebește cu nimic față de cel de la Onlyfans unde poți proceda la fel și câștiga tot atâția bani. Dar secretul constă în faptul că nu există o limită de timp pentru perioada în care câștigi bani din veniturile obținute de prietenii tăi, spre deosebire de Onlyfans care nu-ți oferă acest avantaj decât pentru un an. Iar acest detaliu este extrem de important întrucât vor exista persoane cărora le vei recomanda platforma și vor introduce codul tău ca să câștigi pe baza eforturilor lor, dar s-ar putea să le ia un an până reușesc să câștige puțină popularitate și implicit venituri care să-ți aducă și ție un câștig real.

 

Verdict: Care este cea mai potrivită platformă socială pentru un creator de conținut ambițios, la început de carieră?

 

Orice creator de conținut poate folosi platforma Loyalfans, mai ales dacă de abia a făcut primii pași către această carieră. Contează mult să știi că materialele pe care le creezi rămân acolo unde le-ai postat și mai ales, contează mult și să ai o gamă cât mai mare de opțiuni când vine vorba de venituri. Astfel, chiar de la prima vedere ne dăm seama că este o alegere excelentă să optezi pentru Loyalfans dacă vrei să ai succes în calitate de creator de conținut.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies