Andreea Ibacka și Cabral nu mai împart același pat de 4 ani. Ce a declarat soția prezentatorului

cabral si andreea nu mai dorm impreuna
Andreea Ibacka și Cabral nu mai împart același pat de 4 ani. Ce a declarat soția prezentatorului

Actrița a fost invitată recent într-o emisiune, unde a făcut declarații despre relația dintre ea și Cabral. Cei doi formează un cuplu de 14 ani, însă de 4 ani, de când s-a născut fetița lor, Namiko, Andreea și Cabral nu mai dorm în același pat.

Vedeta a declarat că mai există și momente când își petrec nopțile în același dormitor, însă Andreea a stabilit niște reguli clare pentru acele momente, pe care soțul ei trebuie să le respecte.

„Am eu o regulă de aur, fiecare pe așternutul lui…” a mărturisit Andreea Ibacka

cabral si andreea ibacka
Cabral și Andreea Ibacka[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Ibaka, replici neașteptate la adresa Adelei Popescu: „Cu toate astea, eu nu am fost invitată la botez”

Frumoasa blondină a povestit că acum, la al doilea copil, se simte mult mai stăpână pe situație. S-a declarat o mămică răbdătoare, care se enervează foarte rar.

Noi nu mai dormim în aceeași cameră de 4 ani și atunci când dormeam, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur, fiecare pe așternutul lui, parte în parte frățeste. E mai greu, dar suntem mult mai relaxați cu copilul, că e a doua oară.

Mă bucur mult de bebelușeală, nu mă enervez niciodată. Eu sunt poziția ghiocelului, iar când cocoșul cântă… El e cocoșul, Cabral, zic să mă pun bine cu el, că poate schimbă yala”, a spus actrița.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Andreea Ibacka și Cabral se tachinează tot timpul

cabral si andreea ibacka relatie
Cabral Ibacka și Andreea Ibacka[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este CABRAL. „Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate…, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo"

După 14 ani de relație, povestea celor doi se bazează în primul rând pe iubire și respect. Simțulor umorului pe care cei doi îl au le menține relația veselă. Ori de câte ori se ivește ocazia, Andreea și Cabral glumesc pe seama celuilalt.

Actrița a povestit că îl strigă diferit pe soțul ei, în funcție de atmosfera dintre cei doi. Când îl alintă, vedeta alege să îl strige după al doilea nume, pe care puțin îl cunosc.

„Soțului meu îi zic domnu Nicu, că așa îl cheamă pe soțul meu, și Nicolae. Depinde în ce moment suntem. Când e lapte și miere între noi, îi zic Iubirică, când nu suntem ok, îi spun Cabral”, a povestit Andreea.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Andreea Ibacka, mama pentru a doua oară

Andreea Ibacka
Andreea Ibacka la botezul lui Tiago.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mario Fresh, absent la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram! Care a fost motivul

În anul 2020, vedeta a adus pe lume al doilea copil, un băiețel pe nume Tiago. Namiko, fetița Andreei și a lui Cabral are aproape 4 ani. Actrița și prezentatorul TV au ales să își expună copiii în mediul online. Chiar dacă au vârste fragede, Namiko și Tiago au propriile conturi de socializare, gestionate de părinti.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cabral a lipsit de la botezul fiului Adelei Popescu. Prezentatoarea TV nu s-a așteptat la acest gest din partea lui: „Ce om! Chiar m-am supărat pe el”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies