„N-am o casă a mea”. Sunt sau nu importanți banii pentru Theo Rose? Artista recunoște că provine dintr-o familie modestă

Theo Rose, dezvăluiri despre parcursul său în carieră
Theo Rose, dezvăluiri despre parcursul său în carieră

Cântăreața a făcut mari eforturi pentru a ajunge să se bucure de succesul pe care îl are astăzi! Iată ce dezvăluiri a făcut

Theo Rose este, fără doar și poate, una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară. Până la 24 de ani, cât are acum, aceasta a reușit să își construiască o carieră de invidiat, iar datorită talentului și felului său de a fi se bucură de susținerea multor persoane.

Acum nu duce lipsă de nimic și își poate permite absolut orice, dar viața lui Theo Rose nu a fost întotdeauna așa.

Tânăra a pornit de jos, la fel ca mulți alți artiști din lume, și nu se ferește să recunoască acest lucru!

Citeste si: Sora lui Theo Rose, noi detalii despre divorț! Motivul pentru care s-au despărțit după 11 ani de mariaj: „Merit tot ce este mai bun”

Theo Rose, dezvăluiri despre parcursul său în carieră
Theo Rose, dezvăluiri despre parcursul său în carieră[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Theo Rose, dezvăluiri despre parcursul său în carieră

După o copilărie cu multe lipsuri, Theo Rose a decis să își ia viața în piept și să muncească pentru a-și vedea visul cel mare împlinit. Zis și făcut! Proiectele în care s-a implicat și orele în șir petrecute în studiourile muzicale au ajutat-o pe frumoasa artistă să ajungă exact unde și-a dorit și, bineînțeles, să fie mândră de ea.

Modestă, cum ne-a obișnuit, cântăreața spune că pune mare preț pe meseria ei, lăsând partea materială pe ultimul loc în listă.

„Nu mă interesează partea materială. N-am o casă a mea, trăiesc undeva, nu stau pe străzi, dar nu am casa mea”, a dezvăluit artista pentru ego.ro

Citeste si: Theo Rose, declarații despre nunta cu Alex Leonte: „Graba strică treaba”

Citește și: Patrick și Bianca, apariție inedită pe Internet! Fotografia cu cei doi a adunat mii de aprecieri și comentarii de la fani: „Cel mai frumos cuplu al momentului”- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

Theo Rose, dezvăluiri despre parcursul său în carieră
Theo Rose, dezvăluiri despre parcursul său în carieră[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose provine dintr-o familie modestă

Vedeta își iubește enorm familia și spune că ar fi fost susținută din punct de vedere financiar de către părinții ei, doar dacă aceștia aveau o situație bună cu banii, însă nu a fost așa. Atunci a înțeles că trebuie să se descurce singură și să muncească pentru ceea ce își dorește.

„Când o să am timp, o să-mi stea mintea la așa ceva, o să mă ocupă să-mi caut una.

Strâng banii, nu-i investesc în nimic. Nu înțeleg nicio cryptomonedă, nici nu știu nimic despre chestia asta, când încep oamenii să vorbească pe lângă mine, m-am pierdut complet. Strâng banii acolo și oi vedea eu, când sunt suficienți pun de o căsuță frumos. Eu am fost nevoită să mă descurc singură. Ai mei sunt convinsă că mi-ar fi dat dacă ar fi avut, doar că am înțeles că este nevoie să iau viața asta în piept și să mă descurc.
Și uite cum m-am descurcat, uite noroc”
, a declarat Theo.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Theo Rose, declarații despre nunta cu Alex Leonte: „Graba strică treaba”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Alin Oprea, mesaj dur la adresa fostei soții, Larisa Uță: „Războiul dintre noi nu se va încheia”

Elena Gheorghe, declaraţii uluitoare despre colaborarea cu Theo Rose. Ce s-a întâmplat la filmările videoclipului: "Am lăsat-o şi am plecat să cânt"

„Ai jignit-o în utimul hal!”. Antoni o face pe Criss să plângă iar Moldo explodează! Aflați ce acuzații își aduc concurenții în episodul de vineri, 18 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies