„Pe Florin Salam eu l-am dus prima data în televiziune" Ce mărturisește Daniela Gyorfi despre cântăreții de manele

daniela gyorfi
Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi este o cunoscută cântăreață de la noi din țară, care și-a început debutul în muzică acum mulți ani. În 2006 a intrat în lumea manelelor și a avut succes alături de Liviu Guță. Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, vedeta a oferit informații despre oamenii din această industrie.

Vedeta a răspuns în cadrul emisiunii la întrebări din viața personală, dar și profesională. Vedeta a fost întrebată dacă manelele i-au salvat cariera dar a fost și provocată să facă un top al maneliștilor români.

Daniela Gyorfi nu a primit niciun ban pentru piesa „De ce mă minți”, care a propulsat-o în carieră

daniela gyorfi 40 de intrebari
Daniela Gyorfi în cadrul emisiunii ”40 de intrebari cu Denise Rifai”[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Daniela Gyorfi, primele detalii despre conflictul cu Carmen Harra. Cele două s-au fi luat la bătaie pentru un bărbat

În anul 2006, artista a făcut o colaborare cu Liviu Guță. Au cântat împreună melodia „De ce mă minți” Cu toate că acela a fost un moment cheie pentru cariera muzicală a Danielei, a avut parte și de păreri contra. Deși după acest moment a reușit să aibă multe cântări, cântăreața spune că succesul ei nu i se datorează lui Liviu Guță sau altor artiști. Mai mult, Daniela a explicat că ea nu a cântat o manea atunci, ci o variantă remixată a acesteia.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

"În 2006 când am cântat "De ce mă minți", Liviu m-a sunat pentru această melodie. Eu nu am cântat o manea, a fost remixată de Cristi Faur, cel care a compus și compune pentru Eurovision. Cu totul altă melodie, cu tentă mai dance. Este clar că în orice parteneriat, ajutorul este reciproc.

Am avut cântări și am cântări, dar nu neapărat că am cântat cu Liviu sau cu nu știu cine, lumea mă ia pe mine individual pentru ceea ce fac, pentru ceea ce sunt ca artist.”, a povestit Daniela.

Vedeta mărturisește că a fost curajoasă la vremea aceea, deoarece mulți fugeau de acest gen muzical în acei ani. Daniela recunoaște că parteneriatul cu Guță a fost unul care i-a adus apoi multe beneficii în carieră.

Colaborările celor doi au avut succes, devenind melodii foarte apreciate de către public.

„Într-adevăr pentru ceea ce am făcut în acest segment muzical, de care toată lumea fugea în 2006, nimeni nu voia să își asocieze imaginea. Liviu este martor și poate să spună. Eu nu am primit niciun ban pentru piesa "De ce mă minți". Într-adevăr mi-a adus spectacole, dar eu toate melodiile, mai ales cu Liviu, au fost hituri aproape toate."

, a explicat Daniela Gyorfi în cadrul emisiunii.

Daniela Gyorfi a făcut topul maneliștilor din România

Muzica daniela gyorfi

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Daniela Gyorfi, dezvăluiri inedite aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D

Moderatoarea emisiunii, Denise Rifai, i-a cerut artistei să facă un top al celor mai buni maneliști de la noi din țară. Daniela a refuzat să facă un top, spunând că publicul ar trebui să hotărască cine este cel mai bun. Cu toate acestea, frumoasa blondină a mărturisit că o leagă o relație specială de Florin Salam.

Între cei doi artiști există o prietenie de mulți ani, iar Daniela o cunoștea și pe fosta soție a celebrului manelist. Chiar dacă Florin îi este prieten, Daniela a spus că apreciază mai mulți maneliști, printre care Vali Vijelie și Liviu Guță. 

„Este greu să spun. Recunosc că am o slăbiciune pentru Florin Salam, pentru că este un om pe care îl cunosc, l-am cunoscut cu fosta soție, deci mă leagă mai multe lucruri.De exemplu, la începutul carierei lui, eu l-am dus prima dată în televiziune. Liviu este un profesionist, cântă dumnezeiește în studio are o voce nemaipomenită. Cu cine mă întâlnesc foarte des și îl apreciez este Vali Vijelie. Este un artist care ține pasul cu ceea ce se întâmplă în ziua de azi. Nu pot să spun că e cineva pe primul loc. Trebuie să întrebați publicul cine e pe primul loc și cred că nu va ști. Gusturile diferă, de-asta suntem atât de mulți pe piață ”, a declarat artista.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Daniela Gyorfi, dezvăluiri inedite aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies