Pippa Middleton a născut! Ducesa și soțul ei au devenit părinți pentru a treia oară

Pippa Middleton a născut! Ducesa și soțul ei au devenit părinți pentru a treia oară
Pippa Middleton a născut! Ducesa și soțul ei au devenit părinți pentru a treia oară

Sora ducesei de Cambridge a născut! Ea și soțul ei, James Matthews, mai au doi copii, iar acum a venit pe lume și al treilea, așa că Peppa și Kate sunt la egalitate!

În urmă cu doar două săptămâni, Pippa Middleton și James Mattehews au devenit părinți pentru a treia oară. Sora mai mică a Ducesei de Cambridge a născut în mare secret o fetită, la spitalul St. Mary’s din Londra, după cum notează presa britanică. La aceeași unitate spitalicească i-a adus pe lume sora ei, Kate, pe cei trei copii ai ei și anume George, Charlotte și Louis.

Citeste si: Pippa Middleton este însărcinată pentru a treia oară!

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, a născut

Pippa Middleton[Sursa foto: Hepta]

Pippa Middleton și James Matthews au pășit în fața altarului în anul 2017, iar în octombrie 2018 au devenit părinți pentru prima dată. După ce a venit pe lume Arthur, în martie 2021 a urmat micuța Grace, care are acum un an și jumătate. În urmă cu doar două săptămâni, familia celor doi s-a mărit cu încă un membru, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Pippa Middleton și-a arătat burtica de gravidă pentru prima dată în public la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, eveniment la care a purtat o rochie de un verde aprins.

Citeste si: Cine este bona copiilor lui Kate Middleton. Ce salariu are și ce studii a urmat

Kate Middleton, mătușă pentru a treia oară

Kate Middleton, sora Pippei Middleton [Sursa foto: shutterstock]

Bebelușul care a venit pe lume acum două săptămâni este cel de-al șaselea nepot al lui Carole și Michael Middleton și cel de-al treilea văr al Prinților George și Louis și al Prințesei Charlotte. Pippa a luat exemplul surorii ei mai mari și a adus pe lume trei copii. În timp ce Kate are doi băieți și o fată, Pippa are două fete și un băiat.

Pippa și James și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu în mai 2017, la Biserica St. Mark, din Englefield. La marele eveniment, sora mai mică a lui Kate Middleton a purtat o rochie Giles Deacon și o tiară Robinson Pelham, cu diamante și aur alb de 18 carate, realizată special pentru ea. Nepoții ei, Prințesa Charlotte și Prințul George, i-au fost paj și domnișoară de onoare.

Pippa Middleton[Sursa foto: Hepta]

 


Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Trucul simplu inspirat de la Kate Middleton a făcut înconjurul lumii! Ce face Ducesa de Cambridge pentru a arăta mai tânără de fiecare dată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies