Walter Zenga și Raluca s-au împăcat! Unde au fost surprinși cei doi

Walter Zenga si Raluca au divortat
Walter Zenga si Raluca au divortat in 2020

La doi ani de la despărțire, Walter și Raluca Zenga au fost surprinși din nou împreună în România. Ce făceau cei doi.

Împăcarea anului în showbiz-ul românesc! La doi ani după ce au anunțat că drumurile lor se despart, Raluca și Walter Zenga au fost surprinși din nou împreună.

Atunci când au dezvăluit că după mai bine de 15 ani de relație mariajul lor se încheie, fanii lui Walter Zenga și ai Ralucăi Zenga au fost extrem de triști. Cei doi au doi copii extrem de frumoși împreună și ani întregi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, însă se pare că distanța a fost cea care despărțit pe cei doi la începutul pandemiei

de coronavirus.

Drumurile lor s-au despărțit, atunci când antrenorul de fotbal a anunțat că el și mama copiilor săi nu mai formează o familie.

Citeste si: Walter Zenga, înşelat de Raluca chiar înainte de nuntă? S-a aflat cine ar fi fost amantul

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorţul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate, relaţiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanţei dintre noi, creată şi din cauza jobului meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14

ani de căsnicie! Soţia mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de acum încolo!

Walter Zenga si Raluca Zenga copii
Walter Zenga si Raluca Zenga au doi copii impreuna[Sursa foto: Instagram]

Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors, cumva, împotriva noastră … Din respect pentru copiii noştri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai!

Citeste si: Walter Zenga iubește din nou după divorțul de Raluca! Cine este și cum arată actuala lui parteneră

Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsam viaţa să îşi urmeze cursul firesc”, scria Walter Zenga pe reţelele de socializare.

Walter și Raluca Zenga, împreună în România

La mai bine de un an de la despărțire, Walter și Raluca Zenga au fost surprinși din nou împreună la un restaurant de fițe din Capitală.

Cei doi au luat împreună prânzul, apoi au plecat în aceeași mașină, semn că lucrurile au intrat pe un făgaș normal între ei.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Raluca și Walter Zenga divorțează: „Nu o mai recunosc deloc”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies