Motivele pentru care Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubita lui. Ce declarații a făcut artistul

bogdan mocanu
Bogdan Mocanu

Manelistul părea că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui. Bogdan a ales să nu îi dezvăluiască identitatea femeii, protejându-i chipul în fotografii.

Artistul și-a ținut iubita departe de lumina reflectoarelor. Recent, cei doi au pus punct relației de iubire.

De ce s-a despărțit Bogdan Mocanu de partenera lui misterioasă

bogdan mocanu despartire
Bogdan Mocanu [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Tatăl tău este...”. Fiul Siminei Loica îi spune lui Alex Bobicioiu tată! Cum a reacționat Zănoagă la imaginile postate pe internet

Celebrul manelist a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea „Puterea Dragostei” Acolo, a început o relație de dragoste cu Andra Voloș. Cei doi formau unul dintre cele

mai îndrăgite cupluri din emisiune. După despărțirea de Andra, Bogdan și-a găsit liniștea în brațele altei femei. Cântărețul a ales să nu ofere prea multe detalii despre bruneta miserioasă. Anunțul că cei doi au ales să urmeze drumuri separate, a fost oferit chiar de Bogdan Mocanu. Cu toate că nu a mărturisit prea multe detalii, tânărul a spus că urmează să se mute într-o locuință nouă.

„Nu e ca și cum aveam multe poze cu ea.

Pur si simplu este o perioada grea pentru mine pentru că m-am mutat în casa mea nouă si am multe de făcut. Sunt indisponibil din punct de vedere emotional, nu am de gand să spun mai mult.”, a declarat Bogdan Mocanu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Nu trebuie să fie o relație în care doar unul îl consumă pe celălalt...” Ce declarații a făcut Bogdan Mocanu

bogdan mocanu iubita
Bogdan Mocanu și fosta lui iubită.[Sursa foto: www.viva.ro]

Citeste si: Ce să nu faci înainte de a te tatua

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a intrat în atenția presei după ce a postat mai multe fotografii cu o femeie. Cu toate că și-a făcut relația publică, Bogdan îi acoperea fața femeii miserioase cu un emoticon sau apărea întoarsă cu spatele. Artistul a mărturisit că este o perioadă dificilă pentru el și că are multe proiecte de rezolvat.

Deși a ferit-o de ochii urmăritorilor lui, Bogdan a oferit câteva detalii despre partenera lui. Cântărețul a mărturisit că iubita lui este mai în vârstă decât el și că și ea este cunoscută, însă nu a precizat cu ce se ocupă. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare.

„Este brunetă, este mai matură decât mine cu mai mulțișori ani, dar nu contează. Nu trebuie să fie o relație în care doar unul îl consumă pe celălalt, ne consumăm reciproc și e foarte mișto.

Este cunoscută, nu neapărat artistă, dar nu vreau să spun cu ce se ocupă. Pe Instagram am văzut-o pentru prima oară. Am făcut sărbătorile împreună. Și Crăciunul și Revelionul și tot. Suntem nedespărțiți de o lună. A vorbit la telefon cu mama și eu am vorbit cu părinții ei ”, a declarat Bogdan Mocanu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

bogdan mocanu relatie
Bogdan Mocanu [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Alexandru Abagiu. “Tatăl meu este avocat, mama mea este medic. Am trecut prin ambele ca meserii!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies