Alice Cavaleru, clipe de panică în miez de noapte! Ce s-a întâmplat cu fiica ei

Alice Cavaleru, clipe de panică în miez de noapte! Ce s-a întâmplat cu fiica ei
Alice Cavaleru, clipe de panică în miez de noapte! Ce s-a întâmplat cu fiica ei

Soția lui Vladimir Drăghia a avut parte de o situație deloc plăcută cu fiica sa. Ce a pățit în miez de noapte

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia se numără printre cele mai cunoscute și apreciate cupluri de la noi din țară. Cei doi sunt deja părinții unei fetițe, iar în curând familia lor se va mări cu încă un membru.

Recent, Alice Cavaleru și partenerul ei de viață au plecat într-o vacanță în doi, lăsând-o pe cea mică în grija bunicii sale. Ce s-a întâmplat cu fetița lor?

Citeste si: Soția lui Vladimir Drăghia va deveni mamă pentru a doua oară! Prima imagine cu ecografia: ”Plutesc de fericire”

Alice Cavaleru, sunată de mama sa în miez de noapte

Într-o noapte, când nimic nu prevestea o astfel de situație, Alice Cavaleru a fost sunată de către mama sa, depășită de situația de la București.

Se pare că fetița celor doi, Zora, nu a putut dormi absolut deloc până ce mama sa nu i-a fost aproape. Într-o postare pe contul ei personal de Instagram, Alice Cavaleru a povestit că, inițial, pur și simplu nu a știut cum să reacționeze, mai ales că cea mică nu se mai putea opri din plâns. După minute bune de comunicare, dar și foarte multă răbdare, vedeta a reușit să o calmeze pe Zora.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Mă minunez în fiecare zi de capacitatea iubirii de mamă de a mă transforma în cea mai bună variantă a mea. Desigur, există multă frustrare, neputință și tristețe când nu reușești să oferi tot ce ți-ai dori sau când te depășesc situații pe care ai vrea să poți să le rezolvi cu praful tău magic de mamă.

Azi-noapte Zori a dormit fără mine și, la 12 noaptea, m-a sunat mama mea disperată că s-a trezit la puțin timp după ce au adormit și de o oră plângea fără oprire. Doar repeta "vreau să stau cu mami acum" mecanic, printre suspine. Nici nu deschidea ochii”, și-a început destăinuirile Alice Cavaleru.

Pentru a se asigura că cea mică își revene, soția lui Vladimir Drăghia i-a citit chiar și câteva povești în timp ce se afla în video call, chiar dacă obișnuiește să le improvizeze.

„Eram pe video call și nu mai știam ce să-i spun ca să o liniștesc puțin. Apoi mi-a venit ideea să-i cânt. După un timp, s-a calmat puțin și asta mi-a dat timp să mă adun și să-mi dau seama că mai bine îi spun povești pentru că așa o adorm în fiecare seară. Am lăsat de mult cântecele la somn. Așa am reușit să mă înțeleg cu ea.

Voia să stea doar cu mine (adică cu telefonul pe video call cu mine) în camera ei și să-i spun povești. Și așa am stat 40 de minute, pe jos, în baie, și i-am spus povești până a adormit. Le-am citit de pe internet, recunosc, pentru că nu aș fi avut capacitatea să mă adun ca să improvizez”, a mai scris vedeta.

Citeste si: Cine este Vladimir Drăghia. „Tatăl meu natural a dispărut când aveam câteva luni, era cam violent”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Alice Cavaleru: „E greu, dar îmi iubesc viața”

Vedeta mărturisește că îi este frică de aceste „despărțiri” temporare, pe care este conștientă că le va trăi la dublu. Își dorește, în același timp, ca fiica ei să se obișnuiască cu somnul de una singură, chiar dacă nu îi este ușor.

„A trecut. Se pare că s-a mai trezit o dată, spre dimineață, dar a reușit să adoarmă la loc. A fost o noapte grea, nu prea am dormit și am capul greu, dar am și o mică victorie: am reușit să o liniștesc și să o adorm de la distanță. De frica acestor momente îmi doresc ca din când în când să doarmă singură, nu că nu aș vrea să mai doarmă cu mine. Vreau doar să poată să doarmă fără mine dacă e nevoie, dar pare că mai avem până acolo”

Vedeta recunoaște că rolul de mamă nu este tocmai simplu, însă nu se plânge absolut deloc, fiind conștientă de faptul că va trăi astfel de sentimente la dublu atunci când va veni pe lume și cel de-al doilea copil.

„E greu, dar îmi iubesc viața mai mult ca oricând pentru că e Mușețica mea în ea și îmi doresc să am o viață lungă pentru că nu vreau să o las singură. Și când mă gândesc că o să o iau de la capăt cu al doilea meu pui și o să am sentimentele astea la dublu!”, a concluzionat soția lui Vladimir Drăghia.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

"E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună"! Vladimir Drăghia şi soţia lui, declaraţii emoţionante despre a doua sarcină

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies