Top 4 metode prin care poti stimula angajatii

Top 4 metode prin care poti stimula angajatii
Top 4 metode prin care poti stimula angajatii

Angajatii trebuie sa fie motivati constant, pentru a-si da silinta la locul de munca. Astfel, un angajator trebuie sa se ocupe atat de felul in care se gestioneaza activitatea, cat si de modalitatea in care angajatii se simt. 

Daca consideri ca ai ajuns intr-un punct in care angajatii nu se mai simt motivati si satisfacuti de beneficiile oferite de catre firma ta, citeste in continuare articolul. Gasesti aici cateva modalitati prin care iti poti face angajatii mai seriosi si mai dedicati muncii. 

Iata care sunt modalitatile prin care iti poti stimula angajatii:

  • Bonuri de masa

Pe langa salariul pe care il oferi, nu este rau sa te gandesti si la oferirea catorva tichete de masa. Acestea ajuta angajatii sa faca cumparaturi de mancare considerabile. In plus, un angajat care achita produsele cu ajutorul acestor bonuri se simte mult mai bine si satisfacut, chiar daca suma este una foarte mare. 

Trebuie sa stii ca toti angajatii sunt incantati de acest tip de bonuri, asa ca este necesar sa le iei in considerare. 

  • Vouchere de vacanta

Orice om are nevoie sa plece in vacanta, pentru a se destresa si detensiona, dupa perioade de timp agitate. Astfel, indiferent ca este vorba despre angajatori sau despre angajati, toate persoanele isi planuiesc vacante menite sa aduca un plus de pozitivism si stare de bine. Prin urmare, poti sa te gandesti sa oferi angajatilor vouchere de vacanta de la Sodexo.ro, cu ajutorul carora acestia sa se bucure in mod gratuit de cazari la hoteluri si pensiuni de top. Aceasta reprezinta o modalitate extrem de buna, prin care poti readuce la viata pofta de munca al tuturor subalternilor tai. 

  • Bonusuri trimestriale

Daca te gandesti cum sa-ti faci angajatii sa fie mai motivati si mai determinati sa-si dea silinta la locul de munca, afla ca trebuie sa te gandesti la oferirea unor bonusuri trimestriale. 

Este foarte important de retinut in acest caz faptul ca aceste bonusuri trebuie sa fie consistente, pentru a fi cu adevart satisfacatoare si motivante. Astfel, cel mai bine este ca la trei luni sa oferi inca un salariu tuturor celor ce isi fac treaba bine. 

Daca implementezi aceasta strategie, vei vedea ca rezultatele vor fi impresionante. Toti angjatii isi doresc mai multi bani, asa ca aceasta reprezinta o tehnica extrem de buna de-ai stimula.

  • Masa gratuita

In cazul in care vrei sa faci o fapta buna, dar sa si ajuti compania sa creasca, alege sa oferi angajatilor in fiecare saptamana cate o masa la un restaurant cu renume. In felul acesta, angajatii vor evita sa-si ia liber in zilele cu pricina si se pot atasa mult mai mult de firma. 

Este foarte bine sa te gandesti la cateva metode mai putin cunoscute de a stimula angajatii, astfel incat acestia sa se simta recunoscatori ca fac parte din echipa intreprinderii tale. 

In cele din urma, tine cont de toate aceste idei si sfaturi, mai ales daca iti doresti un business puternic, in care angajatii sunt implicati 100% in ceea ce fac la locul de munca. 

Sursa foto: Unsplash.com



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies