„Și-a pus la punct situația”. Ce s-a întâmplat cu averea Mariei Ciobanu. Artista a pierdut sume mari de bani

Ce s-a întâmplat cu averea Mariei Ciobanu
Ce s-a întâmplat cu averea Mariei Ciobanu

Celebra artistă a trecut, de-a lungul timpului, prin multe momente de cumpănă, care au făcut-o să ia decizii radicale. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu averea ei?

Maria Ciobanu este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Cu toate că a câștigat, de-a lungul carierei sale, sume importante de bani, a pierdut o avere estimată la câteva milioane de euro.

Citeste si: „E lucidă”. Maria Ciobanu se întoarce în România! Ce spune Ionuț Dolănescu despre starea de sănătate a mamei sale

Ce s-a întâmplat cu averea Mariei Ciobanu
Ce s-a întâmplat cu averea Mariei Ciobanu[Sursa foto: Facebook]

Ce s-a ales cu averea Mariei Ciobani

Maria Ciobanu locuiește în America, iar pentru a fi sigură că nu va mai avea parte de surprize, și-a împărțit averea și bunurile. Astfel, fata sa, Camelia Filip, va primi vila din zona Giulești în care mama sa a trăit în ultimii ani pe care i-a petrecut în România.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În zona Parcului Carol, celebra artistă a mai construit o vilă cu trei etaje pentru a servi drept cămin copiilor săi: Leontina, Camelia și Ionuț.

Maria Ciobanu a avut o avere estimată la 2 milioane de euro, proprietăți și obiecte personale de valoare. Din nefericire, vedeta a pierdut casele pe care le deține în țară. Una dintre ele a fost demolată, iar din cealaltă a fost dată afară, după ce s-a constatat că locuința avea alt proprietar, potrivit capital.ro.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit, la un moment dat, despre drama cântăreței de muzică populară: „Eu nu am văzut cu ochii mei testamentul, dar știu că și-a pus la punct situația ca să nu se repete istoria lui Ion Dolănescu. A făcut ordine în avere, ca să nu existe certuri între copii, deși ei se înțeleg foarte bine”, a spus Adriana Bahmuțeanu potrivit Spynews.ro.

Citeste si: „M-au nenorocit”. De la ce a pornit conflictul dintre Maria Ciobanu și Angelica Stoican? Cele două nu își mai vorbesc de ani buni

Ce s-a întâmplat cu averea Mariei Ciobanu
Ce s-a întâmplat cu averea Mariei Ciobanu[Sursa foto: Facebook]

Ce pensie are Maria Ciobanu

Maria Ciobanu s-a declarat total nemulțumită de pensia pe care o avea în România. Artista a dezvăluit, la un moment dat, că primea lunar suma de doar 1.200

de lei de la statul român.

„După 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200!”, a comentat, la un moment dat Maria Ciobanu.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este Constantin Enceanu. „Îmi amintesc când mi-a luat mama primul pulover de lâniţă.... era cu trei numere mai mari.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies