Cine este Valentin Sanfira. „Mama îmi dădea 5 lei pentru toată săptămâna, dar din aceştia trebuia să mai rămână"

Cine este Valentin Sanfira. „Mama îmi dădea 5 lei pentru toată săptămâna, dar din aceştia trebuia să mai rămână
Cine este Valentin Sanfira. „Mama îmi dădea 5 lei pentru toată săptămâna, dar din aceştia trebuia să mai rămână"

Valentin Sanfira este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară. Însă știați cum a reușit acesta să se bucure de succesul din prezent?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Valentin Sanfira, dar și cum a cunoscut-o acesta pe aleasa inimii sale, Codruța Filip. În plus, descoperiți și care a fost momentul în care cei doi au spus marele „DA!”.

Cine este Valentin Sanfira

Citeste si: Cine este Codruța Filip Sanfira. „Ne dorim copil foarte mult”

cine este valentin sanfira
Valentin Sanfira este unul dintre ei mai indragiti interpreti de muzica populara[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Steliana Sima. „Am fost o luptătoare de când mă știu, fac parte din categoria oamenilor care nu lasă pe mâine ce pot să facă azi."

Valentin Sanfira are în prezent, frumoasa vârstă de 32 de ani. Acesta a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice  „C-tin Brăiloiu” din Târgu Jiu, la secția de canto popular.

Datorită premiului pe care Valentin Sanfira l-a câștigat în anul 2008, în cadrul Festivalul Național al Cântecului Popular „Mamaia 2008”, acesta a reprezentat totodată și o rampă de lansare pentru artist, deoarece acela a fost momentul în care și-a început colaborarea cu “Doina Gorjului”, de unde a fost distribuit spre nenumărate spectacole.

De-a lungul timpului,  Valentin Sanfira  a fost și prezentator al unei emisiuni culinare, fiind un artist desăvârșit și apreciat de nenumărate persoane.

Printre celebrele sale melodii se află și “Din copilul de la țară”, “Când două inimi se unesc”, “Omule ce ești pe lume” și “M-ați doborât din picioare”.

Cu toate acestea, artistul de muzică populară nu a avut întotdeauna parte de momente fericite în viața sa. Se pare că mama sa a dus o adevărată luptă pentru a rămâne însărcinată, timp de mai bine de 10 ani încercând să urmeze nenumărate tratamente în acest sens.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sunt un om sensibil şi încerc să povestesc foarte rar acest lucru. Când eram mic, mergeam desculţ. A fost foarte greu, mai ales că doar tata muncea şi ne trimitea bani. Nu aveam voie să spunem că nu putem. Mama îmi dădea 5 lei pentru toată săptămâna, dar din aceştia trebuia să mai rămână.

Eu îmi luăm seara câte o pâine şi mâncam câteodată. Dar din păcate nu prea aveam pâine noi, doar de sărbători.”, a declarat Valentin Sanfira.

valentin sanfira varsta
Valentin Sanfira este unul dintre ei mai indragiti interpreti de muzica populara[Sursa foto: Facebook]

Cum și-a cunoscut Valentin Sanfira, soția

“M-am dus la ea, i-am făcut complimente, s-a uitat la mine și mi-a zis că nu sunt sănătos.

Apoi i-am scris pe instagram și am ieșit împreună cam după o lun ă. Mi-a dat cu flit mult timp. Dar am scos-o la shaorma. Îmi place mult și d-aia mă însor, mi-am cam dorit lucrul asta pentru că am făcut cam toate nebuniile.”,  a mărturisit Valentin Sanfira.

Valentin Sanfira a cunoscut-o pe cea care urma să îi devină soție, Codruța Filip, în urmă cu aproape 4 ani, pe platourile de filmare de la Kanal D, iar de atunci povestea

de dragoste dintre cei doi pare să înflorească mai mult pe zi ce trece.

Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nicio șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: «Doamne ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!». Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: «Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?»”,  a declarat Valentin Sanfira, despre soția sa, Codruței Filip, la Kanal D.

Citeste si: Cine este Paul Diaconescu. „Sunt sănătos, sunt fericit!”

valentin sanfira si codruta filip
Valentin Sanfira este unul dintre ei mai indragiti interpreti de muzica populara[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bianca Giurcă, în lacrimi după conflictul cu Julia: „Plâng de nervi”. Motivul pentru care concurenta dă vina pe Patrick- kanald.ro

Citește și: Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

 

Valentin Sanfira s-a căsătorit cu aleasa inimii sale

Valentin Sanfira și Codruța Filip și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă, în anul 2020, devenind astfel, soții Sanfira. Marele eveniment a avut loc în Snagov. Cei doi se implică foarte mult în planificarea acestor evenimente, iar deși au fost nevoiți să amâne ceremonia de nuntă de 3 ori, din cauza pandemiei, aceștia nu se dau înlături și organizează totul cât mai bine cu putință. Ceremonia a fost una restrânsă, alături de persoanele dragi.

“Suntem deja căsătoriți, dar nu am făcut cununia religioasă. Nu ne interesează ce vorbește lumea, că nu ar fi cu noroc să o tot amânăm.”,  a declarat interpretul de muzică populară, Valentin Sanfira, într-un interviu.

valentin sanfira poze
Valentin Sanfira este unul dintre ei mai indragiti interpreti de muzica populara[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Ștefan Bănică Junior. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă... Ne-am căsătorit"



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cine este Mariana Ionescu Capitanescu. “Am avut o copilărie grea, am muncit cot la cot cu părinţii mei!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Cum a reacţionat Pepe când a auzit că Raluca Pastramă a declarat că fetele sunt puse în pericol la domiciliul actual: " Nu ţine vrăjeala asta la instanţă"

Lupta se termină pentru 3 semne zodiacale în octombrie 2024

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies