Cum arată Cristina Pucean fără machiaj. Vedeta s-a demachiat în fața fanilor

Cum arată Cristina Pucean fără machiaj. Vedeta s-a demachiat în fața fanilor
Cum arată Cristina Pucean fără machiaj. Vedeta s-a demachiat în fața fanilor

Cristina Pucean este foarte atentă la modul în care se prezintă în lumina reflectoarelor. De-a lungul timpului, blondina a apleat la mai multe intervenții, atât la nivelul fizicului, cât și al chipului.

Recent, vedeta a vrut să le demonstreze fanilor că nu îi este teamă să se arate nemachiată, postând un videoclip pe rețelele de socializare.

„Nici nu îmi e rușine, așa m-a făcut mămica” Cristina Pucean s-a afișat nemachiată

cristina pucean nemachiata
Cristina Pucean nemachiată[Sursa foto: Tik Tok]

Citeste si: Cum arăta Cristina Pucean, dansatoarea preferată a maneliștilor, înainte de operații? De nerecunoscut!

Având foarte multe filmări și evenimente, dansatoarea este nevoită să poarte foarte des machiaj profesional, iar părul să fie aranjat la salon. Cristina se afișează de fiecare dată impecabilă, arătând ca o păpușă. De această dată, un urmăritor i-a lansat provocarea de a se posta neamchiată. Fără să stea pe gânduri, vedeta a acceptat provocarea. Frumoasa blondină a postat un videoclip pe Tik Tok, în care se demachia. Cristina a dovedit că este o persoană asumată și că poate să se arate fanilor, exact așa cum este, naturală și fără pic de machiaj.

„Pentru că primesc mesaje cu treaba asta, să mă vedeți nemachiată, în condițiile în care eu mereu mă postez nemachiată. Nu e problemă, mă demachiez aici cu voi, nici nu îmi e rușine, așa m-a făcut mămica. Și eu am cearcăne și eu am fața cu imperfecțiuni, dar ăsta e omul, nu există om perfect.”, a declarat Cristina Pucean.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cristina Pucean are un ten impecabil

Citeste si: „Mi-a dat un pumn în cap”. Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de fostul soț

Blondina este una dintre cele mai cunoascute dansatoare de la noi din țară. A apărut în numeroase videoclipuri, alături de maneliști cunoscuți. De când este pezentă în lumina reflectoarelor, Cristina este foarte atentă la imaginea ei.

Vedeta a trecut prin schimbări radicale, însă nu îi este rușine cu acest lucru. Deoarece meseria îi cere să fie mereu aranjată, fanii s-au întrebat cum arată dansatoarea fără pic de machiaj. Spre surprinderea tuturor, Cristina Pucean nu este diferită nemachiată, deoarece are un ten fără imperfecțiuni. În videoclipul postat, frumoasa blondină își șterge complet fondul de ten, demonstrând că are o piele luminoasă și impecabilă.

Cristina Pucean și-a surprins fanii

cristina pucean inainte si dupa
Cristina Pucean[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Gabriela Cristea, o nouă presupusă sarcină. Cum a apărut vedeta la un eveniment

După ce vedeta a postat videoclipul în care se demachiază, reacțiile urmăritorilor din mediul online, au început să apară. Cei mai mulți i-au adus Crsitinei cuvinte de laudă, încurajând-o să nu mai poarte machiaj atât de des. Fanii au rămas surpinși de apariție și au lăudat-o pe blondină.

„Frumos ten ai. Chiar nu ai nevoie de atât machiaj”, „Mai bine îți stă fără machiaj, naturală”, „Ești mai frumoasă de 1000 de ori nemachiată”, au fost câteva din comentariile pe care le-a primit Cristina Pucean.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Am cerut-o într-un mod foarte inedit”. Virgil Ianțu face nuntă după 20 de ani de relație

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies