Ce dietă ține Flavia Mihășan, la aproape 38 de ani: „Chiar sunt norocoasă”

Flavia Mihasan dieta
Ce dieta tine Flavia Mihasan  

Ce nu mai consumă Flavia Mihășan de 20 de ani. Vedeta a renunțat complet la acest aliment îndrăgit de mulți români.

Flavia Mihășan este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Fosta asistentă TV este o femeie împlinită, după ce a devenit mamica a doi băieți minunați.

În plus, Flavia și-a revenit spectaculos după cele două sarcini, așa că mulți și-au dorit să știe ce dietă ține frumoasa vedetă și ce mănâncă în fiecare zi de arată atât de bine la aproape 38 de ani. Vedeta va împlini 38 de ani pe 5 august.

De-a lungul anilor în care a fost „vecina” de platou a lui Dani Oțil și a lui Răzvan Simion, Flavia Mihășan a dezvăluit că este o împătimită a sportului și că are mare grijă la alimentația ei. Ani întregi, Flavia a făcut sport de performanță, dar și balet, care i-au modelat corpul armonios. Și în timpul sarcinii, dar și după ce a devenit mamă pentru a doua oară, Flavia a continuat să facă antrenamente, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Citeste si: Flavia Mihășan își dorește al treilea copil. Ce a declarat vedeta

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Flavia Mihasan copii
Flavia Mihasan isi mentine aceeasi greutate de ani intregi[Sursa foto: Instagram]

Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară pe 15 mai 2021. Vedeta a născut un băiețel, pe Tudor. În plus, vedeta care se iubește cu dansatorul Marius Moldovan, mai are un fiu în vârstă de trei ani.

Ei bine, Flavia a dezvăluit ce nu mai consumă de 20 de ani. Vedeta a renunțat la carne.

„Pentru mine nu a fost deloc grea recuperarea. După prima naștere am zis: „OK, cred că sunt norocoasă. Dar, după a doua, am spus: „Chiar sunt norocoasă!' Am slăbit foarte bine. Mi-am alăptat copiii până la un an, cel mic are un an și 2 luni, deci l-am înțărcat în urmă cu 2 luni.

Nu pot să zic că mănânc cine știe ce. Am grijă să nu mănânc prostii. Nu mănânc carne de 20 de ani. Dar nu înseamnă că ești slabă dacă nu mănânci carne. Este și oboseala, ținând cont că am 2 copii mici, fără ajutor, există nopți nedormite…tocmai de asta încerc să compensez pe partea aceasta.', a declarat Flavia Mihășan pentru EGO.

Ce trucuri de frumusețe are Flavia Mihășan

Cât despre trucurile de frumusețe, Flavia Mihășan a dezvăluit că nu uită să se demachieze în fiecare seară. În plus, pentru sănătatea pielii aplică toner, spray cu acid hialuronic sau colagen și vitamina C. De asemenea, Flavia are mare grijă și de sănătatea gâtului și a decolteului, pentru care mai folosește o cremă.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„Să aibă un umor ieșit din comun”. Carmen Tănase, despre bărbatul perfect pentru ea. Actrița a rămas văduvă acum 22 de ani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies