„Au ordin să nu participe”. George Simion, noi detalii despre nunta sa. La marele eveniment au fost invitate aproximativ 10.000 de persoane

 George Simion, noi detalii despre nunta sa
George Simion, noi detalii despre nunta sa

Președintele AUR face ultimele pregătiri pentru nunta tradițională la care vor paricipa 10.000 de persoane. Unde va fi organizat marele eveniment?

George Simion, președintele AUR, a anunțat în urmă cu ceva timp că se va căsători pe data de 27 august, în satul Oveselu, situat în comuna Măciuca, județul Vâlcea. Despre marele eveniment a vorbit detaliat marți, specificând faptul că va fi organizat în temă câmpenească, ca în urmă cu 150 de ani.

Citeste si: Nasrin Ameri a îmbrăcat rochia de mireasă! Cum a arătat vedeta în ziua cea mare și ce au purtat nașii Borcea și Valentina Pelinel

 George Simion, noi detalii despre nunta sa
George Simion, noi detalii despre nunta sa[Sursa foto: Facebook]

George Simion: „O să fie o serbare câmpenească”

Președintele AUR spune că la nunta sa vor cânta mai mulți artiști, printre aceștia numărându-se Veta Biriş, taraful lui Tudorel Pană, taraful de la Vărbilău şi formaţia Phoenix.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc.

Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenească. Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că alfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim.

Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat. Vom avea o brăţară de acces pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, cum se procedează la toate evenimentele”, a declarat președintele AUR pentru Antena 3.

Citeste si: Doru Todoruț iubește din nou. Solistul trupei Deepcentral, primele declarații: „Ne consolidăm ceea ce avem frumos”

 George Simion, noi detalii despre nunta sa
George Simion, noi detalii despre nunta sa[Sursa foto: Facebook]

Președintele AUR și-a invitat colegii din Parlament, însă nu a primit confirmare

George Simion a lăsat deoparte animozitățile dintre el și ceilalți politicieni și a făcut mai multe invitații în Parlament, însă nu a primit confirmare.

Chiar și așa, acest aspect nu îl deranjează, spunând că la nunta sa vine doar cine vrea.

„Am invitat toţi colegii parlamentari. Cred că au ordin să nu participe”, a completat George Simion.

Politicianul a spus, de asemenea, că nașii și rudele sale se vor ocupa de meniuri pentru marele eveniment. Pentru meseni va fi pregătit, se pare, câte un cort care să reprezinte fiecare regiune din România.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Am cerut-o într-un mod foarte inedit”. Virgil Ianțu face nuntă după 20 de ani de relație

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies