3 Ținute super cool pentru UNTOLD 2022. Le poți crea pe ultima sută de metri

3 Ținute super cool pentru UNTOLD 2022. Le poți crea pe ultima sută de metri
3 Ținute super cool pentru UNTOLD 2022. Le poți crea pe ultima sută de metri

Festivalul UNTOLD este unul dintre cele mai așteptate festivaluri din această vară. Însă v-ați gândit ce ținută puteți aborda, pentru un look cât mai inedit?

Aflați din rândurile următoare care sunt ținutele pe care le puteți purta la festival UNTOLD. În plus, descoperiți și care sunt combinațiile de culori și materiale care se potrivesc cel mai bine pentru ținutele alese, indiferent că este vorba despre o ținută sexy, vibrantă în culori sau mai rebelă.

 

Ținute cool pentru UNTOLD 2022

3 Ținute super cool pentru UNTOLD 2022[Sursa foto: Freepik]

Ținută sexy formată dintr-un costum de baie

Atunci când vine vorba despre festivalul UNTOLD, cu siguranță ne dorim să abordăm ținute cât mai atrăgătoare și mai vibrante cu putință. În cazul în care ne dorim să avem o ținută sexy, atunci putem urma o variantă formată din costumele de baie. Bineînțeles că acestea se poartă mereu pe plajele mari și călduroase, însă iată că le putem integra numai bine, într-o ținută pentru acest festival.

Astfel, pentru a înlocui un clasic top, am putea alege un sutien de baie extravagant și deosebit, atât în culoare, model, cât și accesorii. De exemplu, putem forma o ținută sexy doar cu un sutien din croșet, acesta regăsindu-se în nenumărate imprimeuri și culori, dar putem alege de asemenea și unul alcătuit doar din paiete și ne-am asigurat că toată atenția va fi asupra noastră.

În plus, pentru a aduce un plus de stil ținutei pentru festival, ai putea să o completezi cu slipul de la costumul de baie, peste care vei pune o rochie confecționată dintr-un material de voal transparent sau un costum întreg din croșet, tot transparent.

untold 2022
Tinute cool UNTOLD 2022[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Istoria castelului Corvinilor, numit și Castelul Huniazilor sau al Hunedoarei

Ținută vibrantă, formată din printuri abstracte

Dacă și pentru tine, la un festival predomină distracția, poți alege o ținută cu totul și cu totul vibrantă, mai ales atunci când vine vorba despre UNTOLD. Este imposibil să nu ai prin garderobă mai multe piese vestimentare care să dețină printuri abstracte, bineînțeles, în culori vibrante și unice.

Deci ce mai aștepți? Asigură-te că ținuta ta este una cu adevărat perfectă pentru festival, iar în cazul în care încă nu ai aceste articole vestimentare în culori vibrante și atrăgătoare, ar trebui să dai repede o fugă, să le achiziționezi.

3 Ținute super cool pentru UNTOLD 2022. Le poți crea pe ultima sută de metri[Sursa foto: Freepik]

Festivalul UNTOLD reprezintă ocazia perfectă pentru a purta astfel de ținute, iar indiferent că este vorba despre alegerea unei rochii de tip hoodie, cu printuri psihedelice în culori neon sau indiferent că este vorba despre tricourile de tip oversized care de asemenea, au diverse elemente grafice sau simboluri tribale,

printurile abstracte vor reprezenta alegerea potrivită. Tot ceea ce contează este că indiferent de forma sau articolul vestimentar ales, tu trebuie să te simți cât mai bine și confortabil, pentru a te bucura de distracția de la UNTOLD!

O ținută formată dintr-un tricou oversized care să aibă imprimeuri de-a dreptul nebune, alături de o pereche de jeanși cu tăieturi sau decupaje, va atrage atenția cu siguranță și vei avea totodată și un  outfit   inspirat din stilul urban, exact pe placul tău.

Poți adăuga chiar și o pălărie de tip bucket, ca accesoriu, iar nelipsitele haine cu dungi, șireturi, franjuri sau altele de acest fel vor alcătui o ținută extra-trendy, cu care vei putea dansa toată ziua și toată noaptea, pe ritmul muzicii tale preferate.

cum sa te imbraci la festivalul untold
Tinute cool UNTOLD 2022[Sursa foto: freepik]

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Citeste si: „Mi-au verificat borseta” Cum a trecut Codin Maticiuc de controalele de la Neversea 2022

Ținută rebelă, formată din articole vestimentare cu franjuri

De la niciun festival nu ar trebui să lipsească ținutele mai rebele. Iată că UNTOLD reprezintă ocazia perfectă pentru a aborda o astfel de ținută. Nu uita de franjurile care sunt neapărat un must-have, dacă îți dorești să abordezi un look mai rebel ca niciodată. Alege o ținută formată din franjuri din cap până în picioare, precum este o rochie sau un singur articol vestimentar, precum este o geacă din piele întoarsă.   

Nu vei da greș niciodată cu o astfel de ținută, pe care o poți completa cu o pereche de bocanci și o geantă din piele. De asemenea, o altă combinație cu adevărat reușită este cea în care poți alege să porți gențile tricotate sau din piele, bineînțeles, cu franjuri, împreună cu o pereche de papuci sau o pereche de sandale cu platformă, fără toc.

tinute pentru untold
Tinute cool UNTOLD 2022[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Emily Burghelea, singură la festivalul de muzică Neversea! Vedeta și-a lăsat soțul și copilul acasă



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Mi-au verificat borseta” Cum a trecut Codin Maticiuc de controalele de la Neversea 2022

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies