2022 style: Cele mai chic coafuri pentru modelele de videochat

2022 style: Cele mai chic coafuri pentru modelele de videochat
2022 style: Cele mai chic coafuri pentru modelele de videochat

Daca lucrezi in industria videochat-ului, cu siguranta stii cat de important este aspectul fizic pentru modele. Astfel, este necesar ca de fiecare data sa incerci sa impresionezi utilizatorii cu noi look-uri. Cu alte cuvinte, este indicat sa iti schimbi frecvent coafura, machiajul, tinuta si accesoriile, astfel incat sa fii cat mai placuta si interesanta.

In cazul in care te intereseaza acest subiect, citeste in continuare articolul si afla de aici care sunt cele mai moderne coafuri care trebuie sa fie luate in considerare de catre toate modelele de videochat care isi doresc mai mult succes.

Iata ce coafuri se poarta in videochat in 2022:

Doua codite

Daca iti doresti sa obtii un look copilaresc, foarte dragalas si frumos, incearca sa iti imparti parul in doua sectiuni. Prinde fiecare latura cu un elastic de par, astfel incat sa obtii doua codite. Aceasta coafura este una tipica copiilor, fapt pentru care este ideala in cazurile in care doresti sa ai un look cat mai jucaus.

Daca iti doresti un plus de personalitate, adauga cateva accesorii stralucitoare in partea din fata a capului sau lipeste putin sclipici pe carare, pentru a fi cireasa de pe tort a studioului de videochat Models4models. 

Coc rebel

Cocurile dezordonate sunt foarte usor de realizat. Ai nevoie doar de cateva agarfe pentru par cu ajutorul carora sa prinzi suvitele la spate intr-un mod cat mai dezordonat. Ceea ce trebuie retinut este faptul ca acest tip de coafura se potriveste de minune cu un ruj rosu si o pereche de pantofi stiletto. 

Aceasta este o coafura ideala pentru tinutele ceva mai elegante, cu care doresti sa sucesti mintie multor utilizatori iubitori de femei stilate, chic. 

Coada spic

Dcaa nu iti place sa te deranjeze parul in timpul orelor de lucru, cel mai bine este sa creezi o coada tip spic. Aceasta tine parul strans si nu lasa firele juause sa te nerveze in fata camerei video. 

In cazul in care nu reusesti sa realizezi aceasta coafura pe cont propriu, roaga o colega de studio sa te ajute cu aceasta. Bineinteles, la schimb, aranjaeaza-i si tu ei parul intr-un mod cat mai frumos si stilat. 

Coada de cal

Coada de cal este foarte rafinata si versatila, motiv pentru care aceasta se potriveste la absolut toate tinutele si look-urile pe care le porti la serviciu. Cu alte cuvinte, indiferent daca porti un body transparent din dantela sau un costum din piele, poti lua in considerare acest tip de coafura. 

Este ideal ca in cazul acesteia, sa infasori elasticul cu o suvita de par, astfel incat coafura sa fie cat mai sofisticata. In plus, daca vrei sa stralucesti la propriu cu aceasta coafura, nu este exclus sa adaugi in partea din fata cateva clame stralucitoare sau sa agati de firele de par din coada lanturi decorative. 

Prin urmare, este bine sa ai in vedere sugestiile mentionate anterior, astfel incat sa arati excelent la locul de munca. Este esential sa faci acest lucru, pentru a castiga cele mai frumoase sume la care visezi.  

Sursa foto: Pexels.com



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum gătește Gabriela Cristea peștele, fără sare? Aceasta înlocuiește sarea cu un mix delicios! "O să încerc să pun foarte, foarte puțină sare aici, iar pe pește o să încerc să nu pun sare deloc!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies