Ce surpriză a primit Vlăduța Lupău de la soțul ei. Vedeta a fost externată din maternitate și a ajuns acasă

vladuta lupau sarcina
Vlăduța Lupău

În urmă cu 4 zile, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. În urmă cu o zi, vedeta a fost externată din maternitate și a mers acasă, acolo unde soțul ei, Adi Rus, i-a așteptat cu o surpriză.

În urmă cu 4 zile, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. În urmă cu o zi, vedeta a fost externată din maternitate și a mers acasă, acolo unde soțul ei, Adi Rus, i-a așteptat cu o surpriză.

Cei doi sunt foarte fericiți că au devenit părinți, iar artista a împărtășit cu urmăritorii de pe rețelele de socializare, momentul după ce a născut.

Vlăduța Lupău, mămică pentru prima dată

Vlăduță Lupău, Adi Rus și copilul lor[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, imagini din noua casă, alături de Alex Bobicioiu: „Mă simt în siguranță”

Cântăreața și Adi Rus și-au dorit foarte mult să aibă un copil și sunt în culmea fericirii, de când băiețelul lor s-a născut. Micuțul a primit un nume special, rar întâlnit la noi în țară, Iair.

Vlăduța a împărtășit în mediul online, fotografii chiar din primul moment în care și-a văzut copilul, pe patul de naștere. De asemenea, au apărut și primele imagini cu noua familie a artistei, ea, soțul ei și copilul lor. După ce frumoasa brunetă a anunțat ieri că urmează să părăsească maternitatea, Vlăduța le-a arătat fanilor ei, cum a fost așteptată acasă. Când a intrat în locuință, proaspăta mămică a avut parte de o mare surpriză, din partea lui Adi Rus.

Vlăduța Lupău, surpriză de proporții când a ajuns acasă

vladuta lupau a nascut
Vlăduța Lupău, în momentul în care a născut[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima oară: „De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume, mama”

Așa cum și-a obișnuit fanii, Vlăduța a promis că va oferi detalii și despre acest moment special din viața ei.

Concret, vedeta a mărturisit că va povesti cum a decurs nașterea ei. Cântăreața a anunțat că este pregătită pentru noua etapă din viața ei și că este nerăbdătoare. Vlăduța a postat un videoclip din maternitate, în timp ce se pregătea să plece. În filmare se poate observa soțul ei, care ține bebelușul în brațe.

E timpul să plecăm acasă. Abia am așteptat și de astăzi începem o nouă etapă.

Sunt convinsă că va fi foarte frumos. Eu m-am pregătit așa ca o mămică să nu-l fac de rușine când plecăm , a declarat artista.

cum a fost asteptata vladuta lupau
Cum a fost așteptată Vlăduța Lupău[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Sper să nu mor”. Vlăduța Lupău are probleme grave în sarcină

Când a ajuns acasă, artista a avut parte de o mare surpriză, pe care le-a arătat-o și urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare.

Casa era plină de baloane albastre și albe, dar și cu baloane cu numele copilului. Mai mult, Adi Rus i-a oferit soției lui, un buchet imens cu flori și un tort, pentru a sărbători cel mai frumos eveniment din viața lor.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Când vor reîncepe proiectele pentru Vlăduța Lupău

Cu toate că a devenit mămică, artista nu își dorește să neglijeze cariera. Astfel, Vlăduța va apărea din nou pe scenă, în scurt timp. Managerul cântăreței a lăsat să se înțeleagă că Vlăduța este nerăbdătoare să își continue proiectele muzicale.

 

 

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Calendar ortodox 10 august 2022. "Sfinte Mucenice Lavrentie, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies