Cum atrage Carmen Harra banii: „Noi trebuie să generăm banii”

Carmen Harra varsta
Carmen Harra are 67 de ani

Cum a devenit Carmen Harra milionară în dolari și care este secretul succesului său. Ce face vedeta pentru a câștiga sume importante.

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute femei din România, iar de mai bine de 30 de ani locuiește în Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a stabilit cu familia sa.

Clarvăzătoarea recunoaște că viața nu a fost mereu ușoară cu ea și că a avut momente în care a avut probleme financiare. Dacă acum are emisiuni de succes și lansează cărți care devin rapid bestseller, în momentul în care a ajuns pe Tărâmul Făgăduinței în anul 1983, Carmen Harra nu avea decât 80 de dolari.

După ce și-a luat un parfum de 40 de dolari, a dezvăluit că în câteva săptămâni avea deja 20000 de dolari.

Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama.

Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a dezvăluit Carmen Harra, în cadrul unui interviu TV.

Citeste si: ”Datorită ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.” Cine le-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu și viitorului ei soț

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Carmen Harra previziuni
Carmen Harra previziuni pentru anul 2022[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Carmen Harra. "Legea Karmei spune că ne vom întâlni în noua viață”

Într-un alt interviu, Carmen Harra a povestit că mulți ani a fost consilier pentru cupluri și astfel a reușit să devină cunoscută și în rândul vedetelor. În anul 2003, a debutat în SUA ca scriitoare sub numele Carmen Harra, cu lucrarea „Karma de fiecare zi”, carte devenită bestseller și tradusă în peste 20 de limbi.

În prezent, averea sa este evaluată la peste 2 milioane de dolari, având în locuință o serie de obiecte de artă rămase și de la răposatul său soț.

Citeste si: „Îi este frică să devină mamă”. Carmen Harra, dezvăluiri după ce Delia a aflat că va avea fetiță

Carmen Harra
Carmen Harra previziuni[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cum poți atrage banii mai ușor

În plus, Carmen Harra a mai dezvăluit și cum poți atrage mai ușor banii. Aceasta recomandă manifestarea dorințelor prin scrierea sumelor dorite pe o hârtie. Astfel, banii sunt atrași mai ușor.

„Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră.

Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem ‘vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem’, nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim.

Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un cec. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri.

Ne scriem pe hârtia respectivă sume”, a spus clarvăzătoarea.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Denis Roabeș de la The Motans s-a logodit după cinci ani de relație: „Fericirea iubește liniștea”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies