Brigitte și Florin Pastramă, ipostaze romantice în Italia

Brigitte și Florin Pastramă
Brigitte și Florin Pastramă

După ce au anunțat că s-au împăcat, Brigitte și Florin Pastramă au plecat într-o vacanță romantică în Italia.

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. După ce au trecut prin mai multe certuri și împăcări, acum se pare că cei doi îndrăgostiți au îngropat securea războiului, petrecând clipe romantice într-o vacanță în Italia.

Brigitte și Florin Pastramă
Brigitte și Florin Pastramă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Brigitte Pastramă, apariție de senzație într-un costum de baie minuscul. Bruneta a atras toate privile pe plajă

Fosta soție a lui Ilie Năstase este căsătorită cu actualul ei soț, Florin Pastramă de trei ani și au trecut împreună atât prin momente fericite, cât și prin experiențe mai puțin plăcute. În urmă cu două luni, bruneta spunea că nu mai suportă să trăiască în scandaluri, hotărâtă fiind să pună capăt relației cu afaceristul: „ Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit.

Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie. Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație... printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva.
Dacă am învățat ceva de la  Ilie Năstase, a fost că lucrurile sunt constructive și distructive",
a declarat la acea vreme, Brigitte Pastramă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Însă, dragostea dintre cei doi este mai mare decât micile certuri din cuplu și astfel, cei doi îndrăgostiți au hotărât să-și mai dea o șansă unul altuia.

Brigitte și Florin Pastramă, escapadă romantică în Italia

Citeste si: „Au aruncat cu piatra în mine” Ce mesaj a transmis Brigitte Sfăt, celor care au vrut să o despartă de soțul ei, Florin Patramă

Brigitte și Florin Pastramă vacanță romantică în Italia
Brigitte și Florin Pastramă vacanță romantică în Italia[Sursa foto: Instagram]

Pe contul de socializare al lui Brigitte au apărut imagini cu ea și soțul său într-o vacanță romantică în Italia, semn că lucrurile decurg din ce în ce mai bine între cei doi.

Citește și: „Ai jignit-o în utimul hal!”. Antoni o face pe Criss să plângă iar Moldo explodează! Aflați ce acuzații își aduc concurenții în episodul de vineri, 18 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

Cei doi îndrăgostiți au împărtășit cu fanii lor imagini din vacanța romantică în care se află. Soții Pastramă par mai îndrăgostiți ca oricând și se bucură împreună de peisajele, muzica și mâncarea italienească, petrecând timp unul în compania celuilalt. Mai mult decât atât, cei doi îndrăgostiți au parte de experiențe romantice împreună, bruneta postând un video în care este împreună cu soțul său într-un jacuzzi de lux. 

Brigitte și Florin Pastramă vacanță romantică în Italia
Brigitte și Florin Pastramă vacanță romantică în Italia[Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Calendar ortodox 19 august 2022. "Sfinte Mucenice Andrei, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale

Ce se întâmplă cu mâncarea atunci când este pusă caldă în frigider

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies