„Este un bărbat foarte cunoscut din România”. Gabriela Cristoiu se căsătorește cu bărbatul care a hărțuit-o

Gabriela Cristoiu se mărită
Gabriela Cristoiu se mărită

Cine este bărbatul celebru din România care a cerut-o de soție pe Gabriela Cristoiu. Tânăra este emoționată și abia așteaptă să facă nunta.

După o perioadă nefericită din viața sa, Gabriela Cristoiu iubește din nou. Fosta asistentă TV se pregătește să ajungă în fața altarului și are emoții mai mari ca niciodată.

Tânăra a dezvăluit că ea și iubitul său se pregătesc să ajungă în fața altarului și să formeze o familie. Surpriza cea mare a venit atunci când a anunțat cine este alesul ei. Gabriela Cristoiu a anunțat că cel care a cerut-o de soție este chiar cel care o terorizează cu mesaje și cu apeluri non-stop.

Ea a dezvăluit că a trecut peste acest eveniment și că i-a acceptat cererea în căsătorie.

Citeste si: „Fiecare dintre noi are două vieți”. Culiță Sterp, mesaj neașteptat după ce a fost jefuit

Gabriela Cristoiu
Gabriela Cristoiu se pregateste de nunta[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„În urmă cu două săptămâni vă spuneam că am un admirator care îmi scria zi și noapte, foarte multe mesaje.

I-am spus că îl dau în judecată, mă simțeam hărțuită. La un moment dat am cedat, i-am răspuns domnului.(...) L-am întâlnit pe acest bărbat.. mi-a fost greu pentru că eu nu prea dau curs întâlnirilor și când am cedat și l-am întâlnit.. știți cum sunt relațiile acelea care durează 20 de ani și nu ajungi la căsătorie.. ei, uite că se întâmplă să te vezi o singură dată și să te ceară în căsătorie.
De la prima întâlnire am fost cerută în căsătorie. Sunt emoționată.”
, a declarat bruneta în cadrul unui interviu TV.

Cu cine se căsătorește Gabriela Cristoiu

Acum, Gabriela este pregătită să întemeieze o familie cu bărbatul de care s-a îndrăgostit. Aceasta susține că este un bărbat foarte cunoscut din România și și-a dat seama după ce l-a întâlnit față în față că are sentimente pentru el și că abia așteaptă să devină mireasa lui cât mai repede.

Citeste si: „Șoc și groază”. Lia Bugnar, mesaj ironic despre ce se întâmplă în viața sa

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Gabriela Cristoiu
Gabriela Cristoiu are un iubit celebru[Sursa foto: Instagram]

„Este un bărbat foarte cunoscut din România. Nu mă așteptam ca el să fie acela care îmi punea acolo bilețele în mașină. Nu mă așteptam ca el să fie. Ne-am văzut, m-a cerut în căsătorie și am spus și da! Încă sunt impresionată. O să fac acest pas. Am 35 de ani și nu m-am căsătorit niciodată. Acum sunt îndrăgostită și pot să spun că este primul bărbat care m-a cerut în căsătorie și am acceptat.

Cât de curând se va întâmpla acest lucru. Este un bărbat foarte important din România. Acum urmează nunta. A fost un bărbat foarte insistent, știa unde locuiesc, îmi punea bilețele în mașină. Când am văzut cine e, am zis.. gata, mă căsătoresc cu tine. Am zis să îi dau o șansă când l-am văzut așa insistent. Noi ne-am văzut doar de două ori. Abia aștept să mă mărit cu el.”
, a mai spus Gabriela Cristoiu.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies