Rețeta care te ajută să slăbești 5 kg pe săptămână. Consumă acest aliment și vei da jos kilogramele nedorite

Rețeta care te ajută să slăbești 5 kg pe săptămână. Consumă acest aliment și vei da jos kilogramele nedorite
Rețeta care te ajută să slăbești 5 kg pe săptămână. Consumă acest aliment și vei da jos kilogramele nedorite

Chiar dacă vara este pe sfârșite, unele doamne și domnișoare încă se confruntă cu kilogramele în plus.

Din dorința de a slăbi cât mai mult într-un timp scurt, apelăm adesea la diferite trucuri care să ne ajute să ajungem la forma dorită. Nu mereu aceste trucuri pot fi eficiente și mai mult decât atât, ne pot face rău.

Există anumite alimente pe care dacă le consumăm, vom reuși să ajungem la greutatea dorită și ne vom păstra și sănătatea.

Ciorba care te scapă de kilogramele în plus

Citeste si: Ingredientul care strică mâncarea în frigider chiar și după o zi. Toate gospodinele îl folosesc în bucătărie

Ciorba de varză este un fel de mâncare gustos și simplu de făcut. Mai mult decât atât, are puține calorii și te poate ajuta să slăbești până la 5 kg pe săptămână dacă ții o dietă strictă cu ciorbă de varză.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Iată o rețetă simplă și gustoasă pentru ciorba de varză:

Ingrediente:                                                                       

Pentru a beneficia de gustul savuros al ciorbei de varză ai nevoie de:

  • o varză medie
  • 150 g smântână
  • un morcov
  • o ceapă
  • 1 l zeamă varză
  • o legatură mărar
  • ulei
  • sare

Mod de preparare:

Citeste si: Mâncare de post pentru pomană

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Tocați ceapa, morcovul, varza și pătrunjelul mărunt. Ceapa va fi pusă la călit cu un praf de sare timp de circa 30 de minute. Adăugați morcovul și o legătură de pătrunjel tocat mărunt în apă. După ce legumele s-au fiert, adăugați zeama de varză. Zeama de varză îi va oferi un gust acrișor, care va fi echilibrat cu dulceața morcovului. Varza o veți adăuga după ce legumele au fiert deja pentru a nu se înmuia.

Adăugați și mărar pentru a oferi prospețime. Puneți sare după gust. Atenție! Pentru ca această rețetă să lupte eficient împotriva kilogramelor în plus, nu trebuie să adăugați mult ulei și nici sare. Sarea va reține apă în organism.

Pentru un plus de savoare puteți pune puțină smântână mai slabă în ciorbă. Va ieși o ciorbă de varză cu un gust foarte plăcut, dulce-acrișor. Dacă nu vă plac ciorbele cu zarzavaturi în ele, puteți să puneți supa la blender și să o pasați.

Poate fi băută ca un shake sau mâncată ca supă cremă cu crutoane crocante.

Consumați această ciorbă în fiecare zi și veți avea rezultatele dorite! Vă veți bucura de un prânz delicios, sănătos, iar kilogramele în plus vor fi doar o amintire neplăcută. 

Slăbești 5 kg pe săptămână
Slăbești 5 kg pe săptămână[Sursa foto: pixels]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies