„Visez la acest moment de cel puțin cinci ani”. Cristina Ciobănașu a dat vestea cea mare din vacanță

Cristina Ciobanasu si iubitul
Cristina Ciobanasu si iubitul au plecat in vacanta

Fosta iubită a lui Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu, le-a făcut o surpriză de zile mari fanilor săi, direct din vacanță.

Cristina Ciobănașu a plecat în vacanță alături de iubitul ei, Alexandru Mureșan, și le-a făcut tuturor fanilor o surpriză de zile mari.

Fosta iubită a lui Vlad Gherman a ales să plece în Londra alături de bărbatul cu care se iubește de mai bine de un an. Cei doi nu au ales întâmplător această destinație, iar Cristina Ciobănașu a explicat pe conturile sale de socializare.

După ore întregi în care și-a ținut fanii în suspans, Cristina Ciobănașu a explicat că și-a dorit să ajungă în Londra pentru a participa la concertul trupei Coldplay, concert la care visează de cel puțin cinci ani.

Din fericire, astrele s-au aliniat pentru ea, iar Cristina Ciobănașu l-a avut alături de ea pe Alexandru Mureșan, bărbatul care o face fericită după despărțirea de Vlad Gherman.

„Astăzi este ziua cea mare! Rămâneți aproape pe stories pentru a vedea de ce.", a scris Cristina Ciobănașu pe contul ei de Instagram.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Visez la acest moment de cel puțin cinci ani", a scris ulterior iubita lui Alexandru Mureșan, în mediul online.

Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan sunt împreună de peste un an

Fericirea i se citește pe chip Cristinei Ciobănașu, iar după ce a recunoscut relația cu Alexandru Mureșanu, cei doi au fost extrem de discreți în legătură cu relația lor, mai ales că au fost mulți fani care au fost devastați din cauza despărțirii actriței de logodnicul ei, Vlad Gherman.

Însă, mulți fani au înțeles că viața merge mai departe, iar una dintre fane a observat că actrița este din nou foarte fericită.

Citeste si: „Îmi este peste putință”. Cristina Ciobănașu, gest neașteptat după ce fanii i-au criticat noua relație

Cristina Ciobanasu si iubitul
Cristina Ciobanasu si iubitul in vacanta[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: De ce nu a mai fost Cristina Ciobănașu activă pe rețelele de socializare. Cu ce s-a confruntat vedeta

Draga mea, să ai un început de săptămână minunat! Ador să te văd alături de partenerul tău de viață! Ador să văd cât de fericită te face și cât de mult radiezi de fericire alături de el! Sunteți minunași împreună! Să aveți o relație minunată, draga mea.", a scris una dintre urmăritoarele Cristinei Ciobănașu, pe rețelele de socializare.

„Mă bucur că în sfârșit observați și voi că sunt bine și că mă face fericită!",

i-a răspuns actrița.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Lidia Fecioru este o bunică care își răsfață nepoții! "Eu le dăruiesc iubire necondiționată. Cu mine au voie să facă multe, ai înțeles? "

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies