„Plecam în spate la toboșar să plâng” Ștefan Stan, momente dificile pe scenă

„Plecam în spate la toboșar să plâng” Ștefan Stan, momente dificile pe scenă
„Plecam în spate la toboșar să plâng” Ștefan Stan, momente dificile pe scenă

Ștefan Stan este un artist foarte apreciat la noi în țară. Cu toate că se bucură de o carieră de succes, cântărețul are o poveste de viață impresionantă.

Ștefan s-a confruntat cu momente dureroase, care i-au provocat dificultăți, chiar și pe scenă.

 „A fost jalnic” Ce a povestit Ștefan Stan despre suferința pe care a trait-o pe scenă

stefan stan moartea mamei
Ce probleme a avut Ștefan Stan la concerte[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce a dezvăluit tatăl Denisei Răducu, la 5 ani de la moartea artistei

Chiar dacă este un cântăreț cu experiență și este obișnuit cu un public larg și cu lumina reflectoarelor, artistul a avut și momente de cumpănă în carieră.

În momentul când mama sa a decedat, Ștefan a avut parte de situații dureroase, chiar și atunci când performa în fața fanilor. În acea perioadă, cântărețul a anulat multe concerte. Starea de spirit a lui Ștefan era una foarte tristă, iar această perioadă i-a afectat viața profesională, în acel moment.

„Cel mai greu moment pe scenă a fost când a plecat mama mea! Am avut concerte la Buzău, mi-am cerut scuze autorităților, nu a știut nimeni ce se întâmplă.

A fost jalnic, la modul cel mai serios. După Buzău a mai fost Codlea, la fel m-au înțeles acolo și într-un alt oraș, nu-l mai știu. Nu plecase mama încă, erau zilele acelea acolo aproape.”, a povestit Ștefan Stan.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: George Simion va avea o nuntă de proporții. La ce costuri se ridică evenimentul cu peste 10.000 de persoane

Mai mult, la unele concerte, artistul a povestit că nu a mai făcut față suferinței și a izbucnit în lacrimi, chiar pe scenă. Din fericire, colegii săi l-au înțeles, iar Ștefan a declarat că pianistul său a fost cel care l-a sprijinit cel mai mult.

„Pianistul meu m-a ajutat cel mai mult, Tavi mă ghidează, bine el are experiență a cântat cu Ducu Bertzi, cu mulți artiști", a povestit artistul.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Ștefan Stan nu și-a mai putut controla lacrimile, chiar pe scenă

Ștefan Stan in cadrul emisiunii Duet cu Alexandra, theExclusive - Kanal D[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cum se menține Monica Anghel în formă, la 51 de ani. La ce aliment a renunțat vedeta

Cu toate că a anulat multe concerte în acea perioadă, moartea mamei lui l-a afectat mult timp pe Ștefan. Cântărețul a mărturisit că existau melodii care îl emoționau până la lacrimi, amintindu-i de mama sa.

Mai mult, când începea să plângă iar dorul era mai mare, Ștefan nu putea opri spectacolul, dar se duce în spatele toboșarului, pentru a își potoli lacrimile.

„Am  o piesă făcută de Connect-R și de câte ori începeam să o cânt plecam în spate la toboșar să plâng un pic(...) Piesa începe cu „iar ai plecat și nu știu unde ești”.. în secunda aia eram gata și plecam în spate la toboșar.

Toate concertele de atunci au fost jale. Mă cert pe mine de foarte multe ori, încerc să fac lucruri. Se întâmplă momentele astea, eu nu dau vina nici pe cască.”, a declarat Ștefan.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Duminică, de la ora 22:30, un nou sezon “40 de întrebări cu Denise Rifai”! Adrian Vasile, antrenorul CSM Bucureșți și al celei mai bune handbaliste din lume, selecționer al echipei naționale feminine de handbal, este invitatul acestei ediții de colecție

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies