“Woooow! Ce minunăţie! Felicitări!” Ioana Popescu este însărcinată!

“Woooow! Ce minunăţie! Felicitări!” Ioana Popescu este însărcinată!
“Woooow! Ce minunăţie! Felicitări!” Ioana Popescu este însărcinată!

Devoratoarea de fotbalisti, Ioana Poapescu a oferit prima imagine cu testul de sarcina În urmă cu o zi, Ioana Popescu a dat o veste surprinzătoare, chiar pe contul ei de Facebook. Jurnalista a publicat o imagine cu un test de sarcină cu rezultat pozitiv, la care nu a adăugat niciun comentariu.

În prezent, bruneta are o relație cu un fotbalist american, de naționalitate maghiară, Ion Lőrinczi, care îi este soț.

Ioana Popescu, mămică pentru prima oară

Citeste si: Cine este Ioana Popescu. „Toată copilăria mea am avut tot felul de traume. Copiii râdeau că nu am tată"

Ioana Popescu si soțul ei, Ion Lorinczi [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. "Mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”

“Te iubesc, Ioana. Felicitări! Este o veste minunată! Acolo unde mănâncă patru la masă, are loc și al cincilea” a fost mesajul soțului ei, de pe contul de Facebook. 

În ultima perioadă, jurnalista a hotărât să petreacă mai puțin timp în lumina reflectoarelor și a fost mai rezervată. De-a lungul timpului, Ioana a avut mai multe relații, cu bărbați cunoscuți de la noi din țară.

Cu toate acestea, actualul ei partener a declarat că nu a fost niciodată deranjat de trecutul soției lui.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 „ Când a început relația noastră nu știam nimic de trecutul ei. I l-am acceptat așa cum este când am aflat despre el. Câteodată mai descopăr câte un lucru nou, dar nu, nu mă deranjează.”,

a declarat soțul Ioanei.

Ieri, Ioana Popescu a împărtășit cu urmăritorii de pe rețelele de socializare, vestea că este însărcinată. Ulterior, urmăritorii ei au felicitat-o și i-au transmis gânduri bune, în comentarii.

“Woow! Felicitări !!!Sa fie într un ceas bun!Sarcina ușoară sa ai!!!, “Woooow! Ce minunatie! Felicitari!”, “Minunat! O sa fii o mamica minunata! , au fost doar cateva din mesajele pe care le-a primit jurnalista pe contul personal de Facebook.

Citeste si: Cine este Roxana Nemeș. „Suntem patru fete cu mama. Suntem trei surori"

ioana popescu este insarcinata
Ioana Popescu este însărcinată[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

În ce s-a zvonuri că a fost implicată Ioana Popescu

Frumoasa brunetă a apărut din nou în atenția presei, în momentul în care, în această vară, au apărut câteva speculații despre o idila pe care ar fi avut-o. cei doi protagonist au negat zvonurile apărute in presa la începutul lunii august. Se zvonea că Ioana a luat parte la un amantlâc, deoarece a fost văzută alături de soțul Roxanei Nemeș, Călin Hagima.

Cu toate acestea, vestea că Ioana va fi mămică rezultă că situația s-a liniștit, iar relația brunetei cu soțul ei este una cât se poate de bună, așteptând să devină părinți.

Ioana Popescu, idile cu bărbați celebri din România

ioana popescu
Ioana Popescu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Astăzi am făcut formalitățile cerute de stat” George Simion s-a cununat civil cu Ilinca Munteanu

În cadrul unei emisiuni, jurnalista a povestit deschis despre relațiile pe care le-a avut. Se pare că a existat o idilă între ea și actorul Toma Cuzin. Ioana a descris povestea ca fiind una destul de dificilă,  dar frumoasă.

,, E o poveste foarte ciudată, foarte complicată, dar frumoasă. Îl știu pe el de mult timp. Mama mea a lucrat cu el. El e unul dintre cei mai buni actori din România. ”, a povestit Ioana.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Antonia și fostul soț, Vincenzo Castellano, au fost văzuți din nou împreună

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Zodiac chinezesc 31 august 2022. Mistrețul va primi o invitație pe care trebuie să o refuze!

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies