„Niciun fel de pregătire actoricească” Ce a declarat Lia Bugnar despre Theo Rose

„Niciun fel de pregătire actoricească” Ce a declarat Lia Bugnar despre Theo Rose
„Niciun fel de pregătire actoricească” Ce a declarat Lia Bugnar despre Theo Rose

Theo Rose a șocat showbizul românesc, în momentul când a anunțat despărțirea dintre ea și Alex Leonte. Ulterior, s-a aflat că artista are o relație cu Anghel Damian, fostul partener al Liei Bugnar.

Recent, Lia și-a spus părerea despre Theo Rose, care îi este colegă de platou.

Lia Bugnar, despre abilitățile pe care le are Theo Rose, în actorie

theo rose
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum să gătești un pilaf gustos. Care este trucul util

Lia Bugnar a avut o relație cu Anghel Damian timp de 8 ani, însă cei doi și-au spus adio.

În prezent, tânărul regizor este într-o relație cu Theo Rose. Cântăreața a primit un rol în serialul pe care Anghel îl regizează, iar Lia este scenaristul proiectului. În cadrul unui interviu, actrița și-a spus părerea despre calitățile actoricești pe care le are Theo. Este primul rol pe care artista îl obține și cu care își începe drumul în actorie. Lia a declarat că, în momentul în care scrie replici, este atentă ca acestea să nu fie prea dificile, pentru cei care nu au mari abilități actoricești și nici experiență, precum este Theo Rose.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

lia bugnar theo rose
Ce părere are Lia Bugnar despre Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Tu dai sens vieții noastre” Marinela Mavrodin este însărcinată!

„Chiar am grijă la fiecare replică, a fiecărui personaj. Când se întâmplă să joace în film oameni care nu au niciun fel de pregătire actoricească, cum se întâmplă să fie Theo Rose și cum mai sunt câțiva oameni în film, sunt mult mai atentă la ce scriu, pentru că realmente lor trebuie să le dai replici extraordinar de eficiente și de percutante, care să funcționeze.

Nu e nimic facil acolo, e greu ce fac toți actorii din film. Realmente, când știu că un om vine cu o frică mai mare decât alții, pentru că nu are pregătirea necesară, pentru că e o întâmplare din viața lui care poate să fie terifiantă, n-ai mai făcut asta. Am mai mare grijă la cum scriu!”, a declarat scenarista.

„A fost o revelație” Ce a declarat Anghel Damian despre rolul obținut de Theo Rose

theo rose si noul iubit
Theo Rose are o nouă relație, cu fostul partener al Liei Bugnar[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce zodie se va certa cu partenerul. Banii sunt motivul neînțelegerii

Anghel Damian este producător, regizor și scenarist în serialul în care va juca artista. Actualul iubit al cântăreței a mărturisit că lucrează la scenariu, chiar împreună cu fosta lui parteneră, Lia Bugnar. Astfel, pe platourile de filmare, Anghel lucrează atât cu fosta iubită, cât și cu actuala. În ceea ce privește rolul pe care l-a obținut Theo Rose, producătorul a declarat că artista l-a primit pe propriul merit.

„Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectiva publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei”, a declarat Anghel Damian.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Marcela Fota, în costum de baie. Cât de bine arată la 45 de ani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies