„Omul care vrea să slăbească trebuie să aibă maximum două mese pe zi" Ce dietă ține Mihaela Bilic. Sfaturi de la medicul nutriționist

„Omul care vrea să slăbească trebuie să aibă maximum două mese pe zi
„Omul care vrea să slăbească trebuie să aibă maximum două mese pe zi" Ce dietă ține Mihaela Bilic. Sfaturi de la medicul nutriționist

Mihaela Bilic este unul dintre cei mai cunoscuți medici nutriționiști, de la noi din țară. De-a lungul timpului, Mihaela a împărtășit din secretele ei, în ceea ce privește o alimentație sănătoasă și corectă.

În cadrul unui interviu, nutriționistul a mărturisit câteva trucuri, pentru persoanele care își doresc să scape de kilogramele în plus.

Ce mituri demontează Mihaela Bilic

mihaela bilic
Ce obiceiuri alimentare are Mihaela Bilic[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Cum să gătești un pilaf gustos. Care este trucul util

Foarte multe persoane au trei mese pe zi și gustări între acestea. Cu toate că se spune că nu trebuie să sărim peste prima masă a zilei, Mihaela Bilic este de altă părere.

„Eu nu mănânc mai mult de o dată pe zi. Nici măcar două mese nu am, ci una singură și aceea seara.[...] Inclusiv micul dejun este cea mai neinspirată masă pentru persoanele care vor să slăbească.”, a menționat medicul nutriționist.

Medicul a declarat că acest obicei alimentar de a mânca atât de des, este recomandat pentru copiii în creștere, nu pentru adulți.

De asemenea, Mihaela a mărturisit că ea are o singură masă pe zi și încearcă să nu mănânce o cantitate foarte mare de mâncare.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Omul care vrea să slăbească trebuie să aibă maximum două mese pe zi și mesele respective să fie foarte reduse cantitativ, deci nu două mese cu câte trei feluri de mâncare, ci, mai degradă, felul unu.

Deci cantitatea face diferența și trebuie să ne învățăm să mâncăm mai rar și să avem pauze de 5-6 ore între mese.”, a declarat Mihaela Bilic.

De asemenea, nutriționistul nu recomandă nici consumul de gustări între mese, susținând ideea că organismul nostru are nevoie de pauze alimentare.

Ce sfaturi are Mihalea Bilic pentru persoanele care vor să slăbească

mihaela bilic slabit
La ce alimente a renunțat Mihaela Bilic[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Trucul pentru cel mai bun somon la tigaie. Ce secret folosește bucătarul Gordon Ramsay

Nutriționistul a explicat că ultima masă pe care o avem trebuie să fie cu cel puțin trei ore înainte de somn. De asemenea, Mihaela recomandă ca pentru prânz, să optăm pentru o supă sau o ciorbă, iar pentru cină, pentru o masa mai consistentă. Chiar dacă medicul a declarat că putem mânca la cină chiar și paste sau orez, cantitatea nu trebuie să depășească mărimea unei palme.

Mai mult, Mihaela a declarat că cei care vor să scape de kilograme în plus, trebuie să se ferească de câteva obiceiuri. Mai mult, Mihaela a declarat că nu consumă zahăr și încearcă să se abțină și de la fructe, care au un nivel ridicat de zahăr.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Cel mai ușor ne este să ne abținem când nu avem și nu ne expunem vizual mâncării. Sfatul meu este: dacă vreți să nu mâncați, nu faceți cumpărături, nu stați în bucătărie prea mult timp, iar când deschideți frigiderul, înăuntru să fie frig.”, a explicat Mihaela Bilic.

Cu ce a înlocuit Mihaela Bilic apa

ce mananca mihaela bilic
Ce obiceiuri alimentare are Mihaela Bilic[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce zodie se va certa cu partenerul. Banii sunt motivul neînțelegerii

  Lichidele sunt foarte importante pentru organism. Cu toate că se recomandă să bem minim 2 litri de apă pe zi, Mihaela a declarat că nu este pe placul ei. Astfel, medicul a înlocuit apa, cu laptele. De asemenea, nutriționistul a explicat că își ia doza zilnică de lichide, atât din ceai sau lapte, cât și din alimente, precum ciorbe sau iaurt bătut. Mihaela Bilic se declară o mare fană a lactatelor.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

„Niciun fel de pregătire actoricească” Ce a declarat Lia Bugnar despre Theo Rose

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies