„Stai liniștit că am și eu treabă”. Cum a reacționat Oana Moșneagu, după ce Vlad Gherman a tras-o la răspundere

vlad gherman si oana mosneagu
Vlad Gherman și Oana Mosneagu

De câteva luni, Vlad Gherman și Oana Moșneaagu formează un cuplu foarte îndrăgit, din showbizul românesc. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, acolo unde a început iubirea dintre ei. Amândoi sunt foarte activi pe rețelele de socializare, și se tachinează destul de des.

Recent, Vlad i-a reproșat iubitei sale, ceva legat de locul de muncă, iar actrița nu a exitat să îi dea și ea o replică.

„Vreau să știu ce faci” Vlad Gherman, curios în legătură cu ceea ce se întâmplă cu Oana Moșneagu

vlad gherman si noua iubita
Vlad Gherman și iubita lui[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Să vă rugați pentru mine” Larisa Udilă trece prin momente dificile

Cu toate că la început, fanii actorului au fost triști din cauza despărțirii sale de Cristina Ciobănașu, în prezent, aceștia se bucură pentru relația lui Vlad cu Oana. În urmă cu scurt timp, cei doi au purtat o conversație neașteptată, chiar pe rețelele de socializare. Cei doi actori postează des în mediul online, diverse glume pe care și le fac între ei ..Vlad a luat-o pe iubita lui la rost, în timp ce el se afla la muncă, însă în modul lui caracteristic, plin de umor.

„Ce faci, Oana Moșneagu? Vreau să știu ce faci tu acum! Mă tot întreabă lumea de tine și am zis că ești acasă. Așa e?”, a întrebat Vlad Gherman, pe rețelele de socializare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce replică i-a dat Oana Moșneagu lui Vlad Gherman

oana mosneagu
Vlad Gherman și Oana Moșneagu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Să vedem cât durează”. George Simion, despre relația cu Ilinca Munteanu

Actrița nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns iubitului ei, tot printr-un videoclip, pe care l-a postat pe rețelele de socializare. Oana a explicat că, doar pentru că nu mai lucrează la același proiect cu Vlad, asta nu înseamnă că stă doar în casă.

Mai mult, frumoasa brunetă a mărturisit că are multe treburi de rezolvat.

„Doamne ferește, băiatule! Dar tu crezi că eu stau numai în casă? Înțeleg că tu ești acum cu proiectele pe care urmează să le lansezi, misterios, dar stai liniștit că și eu am treabă dragă, nu stau în casă, am de umblat, am o grămadă de afaceri pe care le-am început acum ceva timp, iar acum trebuie să le termin.”

, i-a transmis Oana, Moșneagu, iubitului ei.

Ce a declarat Vlad Gherman despre despărțirea de Cristina Ciobănașu

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1688/20248444/1/294517794-115026911166917-4423346832942971205-n.jpg

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Citeste si: „Soția mea actuală nu mă iubește”. Daniel Onoriu a anunțat din nou că divorțează

Chiar dacă Vlad are o relație foarte frumoasă alături de Oana, fanii actorului încă îl întreabă despre situația cu fosta lui parteneră, Cristina. Recent, artistul a fost întrebat dacă îl mai afectează despărțirea de fosta lui iubită. Vlad a declarat că apreciază că el și Cristina au rămas prieteni, dar nu se mai simte afectat de această problemă.

„Am spus-o în nenumărate rânduri. O s-o spun în continuare: nu! De mult nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm.", a mărturisit Vlad Gherman.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Episod nou "Aripi frânte", 30 august 2022

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Zodiac 31 august 2022. Află ce zodie își pierde energia pozitivă

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies