O mama și fiica sa concurează în prima ediție a noului sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” 

O mama și fiica sa concurează în prima ediție a noului sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” 
O mama și fiica sa concurează în prima ediție a noului sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” 

Ce le-a spus Dan Negru concurenților din prima ediție a noului sezon, difuzată în această seară, la ora 22:30, la Kanal D! 

 

         Un nou sezon al quiz-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” se pregătește să între în casele telespectatorilor, începând din această seară, de la ora 22:30, la Kanal D! Emisiunea care a dus gimnastica minții la rang de sport național revine în casele telespectatorilor cu un sezon antrenant, pentru toată familia, și cu același prezentator care și-a câștigat renumele de Regele entertainmentului românesc prin charismă, profesionalism desăvârșit și modul inconfundabil în care ține trează atenția concurenților și a milioanelor de telespectatori.

Prima ediție a noului sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” începe în forță, cu cinci concurenți pregătiți să demonstreze că stăpânesc tainele vocabularului și că au prezența de spirit necesară pentru a câștiga.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Că să mai relaxeze atmosfera și să-i introducă pe concurenți cu zâmbetul pe buze în concurs Dan Negru glumește adesea în platoul emisiunii.

 Nu s-a dezis de acest obicei nici la filmările primei ediții a sezonului al doilea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, iar cei prezenți în platou s-au bucurat de spiritul jucăuș al amfitrionului emisiunii. “ Creierul este ca nasturele: când nu-l ai, abia atunci se vede! ”, a “aruncat” amuzat Dan Negru o cugetare celor prezenți în platoul emisiunii.

Inedit în această ediție este faptul că o mama și fiica ei se vor afla în concurs.

Rămâne însă de văzut cine se va descurca cel mai bine în gimnastica minții și cine va fi declarat câștigătorul ediției.

Nu pierdeți, începând de astăzi, de la 22:30, un nou sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de miercuri până vineri, la Kanal D!

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies