,,A fost greu”. Bianca Pop a pierdut sarcina. Ce a declarat vedeta

,,A fost greu”. Bianca Pop a pierdut sarcina. Ce a declarat vedeta
,,A fost greu”. Bianca Pop a pierdut sarcina. Ce a declarat vedeta

Bianca Pop trece prin momente cumplite, după ce a pierdut sarcina. Ce a declarat pentru un post TV despre tristul eveniment, dar și care a fost reacția iubitului ei, George Tomaziu.

Bianca Pop a fost foarte fericită, după ce a aflat că este însărcinată, iar o veste care i-a dat lumea peste cap pare că nu este reală. Totul mergea foarte bine, dar din păcate pentru ea, a pierdut sarcina la 2 luni și jumătate.

Bianca Pop și George Tomaziu
Bianca Pop, declarații după ce a pierdut sarcina[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Mănânc foarte mult”. Bianca Pop și George Tomaziu vor avea un copil

Ce a declarat Bianca Pop

Bianca Pop a pierdut sarcina Bianca Pop și George Tomaziu nu formează o relație de foarte mult timp, dar au planuri foarte mari de viitor. Cei doi îndrăgostiți erau foarte fericiți, deoarece urmau să devină părinți, dar din păcate norocul nu a fost de partea lor. Biancăi Pop i-a fost foarte greu, după ce a pierdut sarcina, dar cu putere a reușit să treacă peste.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Se pare că iubitul ei, George Tomaziu a fost mult mai trist decât ea la aflarea acestei vești. Bianca Pop a spus că anumite probleme de familie, puțin stres și supărare a adus la ceea ce i s-a întâmplat. Vedeta a menționat că a fost greu, dar este tânără și viața merge înainte, așa că nu va face o dramă din cele întâmplate.

,,Anumite probleme de familie, puțin stres, supărare și cam asta a fost. A fost greu, dar sunt tânără, viața merge înainte și nu voi face o dramă. Până la urma urmei am trecut prin foarte multe triste ale vieții mele și am mers înainte cu capul sus. Poate va mai fi un alt bebe. Vrem o fetiță și un băiat sau 2 băieți. George a fost supărat.

A fost mai supărat decât mine. Eu am rămas așa fără cuvinte, iar George a fost mai supărat’’
, a declarat Bianca Pop pentru o emisiune TV.

Citeste si: „Nu e însărcinată”. Florin Rusu, fostul iubit al Biancăi Pop, acuzații dure la adresa ei. Ce detalii a scos la iveală bărbatul

Bianca Pop, planuri de nuntă

Bianca Pop, planuri de nuntă Bianca Pop pare să fie acum fericită ca niciodată, după ce a trecut prin clipe grele. Deși este într-o relație cu iubitul ei de doar 3 luni, cei doi au planuri de nuntă. Vedeta a spus că nunta va avea loc în septembrie, dar planurile s-au schimbat.

,,Nunta va mai fi, dar probabil nu în septembrie pentru că George are foarte multe evenimente la restaurant și e puțin cam greu să organizezi și nunta ta și evenimentele care erau onorate de mult timp înainte’’,

a mai spus ea.

Citeste si: Cum arată Bianca Pop. Fosta ispită și-a schimbat total look-ul, iar acum este de nerecunoscut



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Lora a plecat de acasă, fără iubitul ei, Ionuț Ghenu. Ce se întâmplă în relația celor doi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies