Zodiacul săptămânal 5 - 11 septembrie 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie este nevoită să amâne unele călătorii

horoscop saptamanal 5 - 11 septembrie 2022
Horoscop saptamanal 5 - 11 septembrie 2022

Consultă zodiacul 5 - 11 septembrie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Gemeni se confruntă cu schimbări în carieră.

Data de 10 septembrie 2022 reprezintă ziua care va aduce schimbări atât pentru zodia Pești, cât și pentru zodia Balanță. Atunci când vine vorba despre nativii zodiei Pești, Luna Plină îi va face pe aceștia să se elibereze de anumite greutăți, în timp ce Mercur Retrograd îi va face pe nativii zodiei Balanță să ia în calcul anumite reevaluări legate de trecut.

Zodiacul   oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

 

Zodiac 5- 11 septembrie 2022 -Zodia Berbec

Nativii Berbec au muncit din greu în ultima vreme, motiv pentru care au nevoie și de o perioadă de retragere. Te vei odihni cât pentru toate zilele în care ai muncit din plin, alături de persoane apropiate. Totodată, vei avea timp și de o reorganizare a activității, chiar dacă este una mai din umbră.

Zodiac 5- 11 septembrie 2022 -Zodia Taur

Nativii Taur s-au axat în ultima perioadă pe planul profesional, ceea ce i-au determinat să se îndepărteze puțin de prieteni. Acesta este și motivul pentru care se pot certa cu aceștia. Cu toate acestea, nu te lași afectat, ci chiar continui să reconfigurezi anumite planuri și proiecte pentru viitor.

Zodiac 5- 11 septembrie 2022 -Zodia Gemeni

Nativii Gemeni ar trebui să acorde mai multă atenție planului profesional. Se pare că tot ce este legat de cariera ta, poate suferi anumite modificări. Schimbări pot apărea și la locul de muncă, care îți vor influența totodată și statutul pe care îl ai în prezent.

Zodiac 5- 11 septembrie 2022 -Zodia Rac

Nativii Rac ar trebui să fie mai atenți la actele și contractele pe care le semnează sau pe care le au în grijă. Deși așteptai cu nerăbdare o călătorie, să știi că aceasta se poate amâna din anumite motive. Acest aspect te va determina să îți reconfigurezi puțin planurile.

horoscop zilnic dragoste
Horoscop saptamanal 5 - 11 septembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Calendar ortodox 9 septembrie 2022. Ce sărbătoare este vineri?

 

Zodiacul din 5- 11 septembrie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Zodiac 5- 11 septembrie 2022 -Zodia Leu

Nativii Leu se confruntă cu anumite situații care au legătură cu intimitatea.

Cu toate acestea, asta nu te va da înapoi de la a face anumite jocuri de culise, tocmai pentru a putea duce în continuare lupta de putere. Astfel, vei realiza mai multe strategii financiare.

Zodiac 5- 11 septembrie 2022 -Zodia Fecioară

Nativii Fecioară se află într-o situație mai puțin plăcută. Relațiile din jurul tău pot lua o întorsătură radicală, unele dintre ele s-ar putea schimba sau chiar încheia.

Oricare ar fi situația, toate acestea țin de un partener prezent sau de unul potențial.

Zodiac 5- 11 septembrie 2022 -Zodia Balanță

Nativii Balanță au nevoie de mai multe detalii de astăzi înainte. Detaliile vor avea legătură atât cu partea practică, cât și cu rutina pe care o ai în mod normal. Cu toate acestea, ar trebui să acorzi mai multă atenție la sănătate și la locul de muncă.

Zodiac 5- 11 septembrie 2022 -Zodia Scorpion

Nativii Scorpion vor trece printr-o perioadă de progres. Cu toate acestea, ar trebui ca atenția să fie asupra cheltuielilor, pentru a nu avea unele complet inutile. Acesta este și motivul pentru care vor apărea mai multe discuții cu partenerul de cuplu.

horoscop 2022
Horoscop saptamanal 5 - 11 septembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Zodiac 5- 11 septembrie 2022 -Zodia Săgetător

Nativii Săgetător vor suferi schimbări importante. Aceste schimbări pot avea legătură fie cu partenerul de cuplu, casa sau chiar cu intimitatea. Acesta este și motivul pentru care îți vei căuta un colțișor de liniște și discuții cu o persoană apropiată, poate chiar cu mama.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Zodiac 5- 11 septembrie 2022 -Zodia Capricorn

Nativii Capricorn sunt puși pe drumuri astăzi, dar scurte. Acesta este un prilej numai bun pentru a avea o socializare mai intensă decât de obicei, motiv pentru care ar trebui să acorzi atenția la locul în care comunici. Discuțiile pot continua și cu cei apropiați, fie rude sau prieteni.

Zodiac 5- 11 septembrie 2022 -Zodia Vărsător

Nativii Vărsător sunt pe cale să facă mai multe cheltuieli decât în mod normal. Acesta este și motivul pentru care planul financiar va reprezenta principalul subiect al zilei de astăzi. Cu toate acestea, simți nevoia de timp și spațiu numai pentru tine, în care îți vei descoperi și folosi din plin creativitatea.

Zodiac 5- 11 septembrie 2022 -Zodia Pești

Nativii Pești  au nevoie de liniște mai mult ca niciodată. La această liniște va lua parte și partenerul de viață, cu care vei purta discuții intense legate de un subiect de interes pentru amândoi. De aici poate pleca o intuiție mai mult decât bună.

horoscop kfetele azi
Horoscop saptamanal 5 - 11 septembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Calendar ortodox 2 septembrie 2022. "Sfinte Mucenice Mamant, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi"

 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi zodiacul zilnic şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Calendar ortodox 8 septembrie 2022. "Veniţi, popoare, să cântăm cântare lui Hristos Dumnezeu"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies