„Facem urmatorul pas” Cristian Jitaru și Mona Stoian se pregătesc de cununia civilă

cristian jitaru
Cristian Jitaru

Cu toate că Mona și Cristian au trecut prin perioade grele ale relației, în care au avut multe probleme, cei doi trăiesc în prezent, o poveste frumoasă de dragoste. De-a lungul timpului, tinerii s-au tot despărțit și împăcat, dar în urmă cu două luni, Cristian a cerut-o de soție pe partenera sa.

Fostul concurent de la „Puterea dragostei” a oferit câteva informații legate de nunta lor.

„A fost foarte surprinsă și emoționată” Unde a cerut-o Cristian pe Mona de soție

cristian jitaru nunta
Ce a declarat Cristian despre nuntă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Casa iubirii”, lider de audiență la nivel Național

Cristian Jitaru și Mona Stoian formează un cuplu de mai bine de 2 ani, însă s-au confruntat cu multe dificultăți în relație.

Cu toate acestea, se pare că cei doi și-au rezolvat probleme și sunt gata să treacă la următorul nivel în relație. După numeroase certuri și împăcări, cei doi tineri au realizat că sunt pregătiți să devină soț și soție, iar cuplul lor să devină  mai puternic. Fotbalistul a povestit că și-a cerut iubita de soție la Paris, deoarece a vrut să o surprindă, iar marele moment să se desfășoare într-un loc special.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

  „Am considerat ca este momentul să o cer, evident nu-mi doream undeva banal așa că am ales Disneyland Paris, am avut două locații în minte, dar consider că am facut o pe cea mai bună, drept dovada a fost foarte surprinsă si emoționată (în fața castelului...o

prințesă devine soție). În altă ordine de idei, am continuat să mergem pe drumul nostru și să facem urmatorul pas, cununia civilă!”, a spus Cristian Jitaru.

Cât de curând, Mona și Cristian vor avea cununia civilă, pe 10 septembrie.

Cristian Jitaru și Mona Stoian vor avea o nuntă restrânsă

cristian jitaru si mona
Mona Stoian[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum se curăța instant arsura de pe aragaz. Trucul cu doar 3 ingrediente

Deocamdată, fotbalistul a oferit informații doar cu privire la cununia civilă. Se pare că evenimentul va avea loc la restaurant, unde vor fi prezenți în jur de 50-55 de invitați. După ce îndrăgostiții vor spune „DA”, vor pleca într-o scurtă vacanță, alături de cei mai apropiați prieteni. De asemenea, Mona și Cristian și-au ales și nașii, care le vor fi alături în cel mai important moment din viața lor.

„Petrecem la restaurant câteva ore cu familia, după care plecăm la munte pentru trei zile cu prietenii apropiați! Vom avea 50-55 de invitați, iar nașii sunt doi oameni minunați ce ne sprijină și ne ajută în orice decizie pe care vrem să o luăm!”, a explicat Cristian.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum a reușit Roxana Ionescu să dea jos 15 kg. Ce trucuri folosește vedeta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies