"Sunteți în doliu. Dacă nu, atunci ați făcut o greșeală vestimentară!" Ce a purtat Carmen Iohannis, în prima zi de școală

"Sunteți în doliu. Dacă nu, atunci ați făcut o greșeală vestimentară!" Ce a purtat Carmen Iohannis, în prima zi de școală

Și pentru Carmen Iohannis a început un nou an școlar. În prima zi de școală, soția președintelui și-a întâmpinat elevii cu voie bună și energie pozitivă. Ca de fiecare dată, profesoara a ales să poarte o ținută decentă, dar care să iasă în evidență.

De asemenea, soția șefului statului de la noi din țară, a transmis un mesaj, tuturor celor care ieri au început școala.

Cum s-a prezentat Carmen Iohannis, la început de an școlar

carmen iohannis tinuta
Ce a ales să poarte soția Președintelui, în prima zi de școală[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Maria Dragomiroiu, una dintre artiștii preferați ai lui Nicolae Ceaușescu. Ce îi cerea să facă cântăreței

Pentru milioane de elevi, părinți și cadre didactice, ziua de ieri a fost una emoționantă, deoarece a început un nou an școlar.

De această dată, Carmen Iohannis a postat pe rețelele de socializare, câteva imagini de la școala unde predă. Soția lui Klaus Iohannis a făcut mai multe fotografii alături de elevii ei, în sala de clasă. Pe catedră, se puteau observa numeroase buchete de flori, pe care Carmen le-a primit de la elevii săi. Soția președintelui predă limba engleză, la un liceu din Sibiu. La fiecare început de an școlar, profesoara a atras atenția prin ținutele sale, atent alese.
Și de această dată, Prima Doamnă a României a dat dovadă de rafinament, simplitate și bun-gust. A ales să poarte o rochie neagră simplă, până la genunchi, cu un decolteu discret. De asemenea, soția lui Iohannis a asortat rochia cu o pereche de pantofi crem, cu toc destul de mic și o geantă de aceeași culoare. La capitolul bijuterii, Carmen a optat pentru ceva discret, un lănțic, un inel și o pereche de cercei elegantă.

Ce mesaj a transmis Carmen Iohannis pentru elevi

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1689/20249847/1/305701525-631296215022688-7264373412911717634-n.jpg

Citeste si: Cum elimini mirosul de mâncare din casă. Care sunt cele mai utile trucuri

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Soția lui Klaus Iohannis s-a fotografiat alături de toți elevii din clasa la care este dirigintă, dar și cu foști elevi.

Catedra sa era plină cu buchete frumoase de flori, semn că este o profesoară îndrăgită. Carmen Iohannis predă engleză la Colegiul Național „Gheroghe Lazăr”, din Sibiu. Cu ocazia noului an școlar, doamna Iohannis a transmis un mesaj tutror celor care s-au reîntors pe băncile școlii.

„Orice început este o provocare, să sperăm cu reușite! Succes în Noul an școlar!”, a transmis Carmen Iohannis.

De asemenea, soția președintelui a primit mesaje de apreciere, la imaginile postate.

„Cu respect întâia doamn ă, cea mai fainâ profesoarâ,vâ doresc mult succes,sânâtate si tot ce vâ doriti.”, „ Adev ă rata doamn ă a României! Mult succes în continuare, în nobila misiune!” „Se vede c ă iubește copiii”, au fost câteva dintre mesajele primite de Carmen Iohannis.

De asemenea si comentariile negative sunt prezente in dreptul fotografiilor prostate de pe Prima Doamna.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

"Sunteți în doliu. Dacă nu, atunci ați făcut o greșeală vestimentară. Prima zi de școală pentru foarte mulți elevi este o zi de sărbătoare." i-a scris un utilizator de Facebook. 

carmen iohannis rochie
Carmen și Klaus Iohannis[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Calendar ortodox 10 septembrie 2022. Ce sărbătoare este sâmbătă?

 

 

 


Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

„Nu am dorit să-mi maximizez profitul” Cât costă o casă construită de Dorian Popa

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Calendar ortodox 10 septembrie 2022. "Sfintelor muceniţe, rugaţi-vă lui Dumnezeu pentru noi"

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies