„A spus: Gata, a sosit timpul”. Armin Nicoară și Claudia Puican au anunțat când va avea loc nunta

Armin Nicoara se casatoreste
Armin Nicoara se casatoreste cu Claudia Puican

Armin Nicoară și Claudia Puican se pregătesc de nuntă, după mai multe amânări ale evenimentului. Cei doi au anunțat când va avea loc marele eveniment.

După mai mulți ani de relație, Armin Nicoară și Claudia Puican sunt pregătiți să facă pasul cel mare. Cei doi artiști se pregătesc de cununia civilă și cununia religioasă și au dezăvluit când vor avea loc aceste evenimente importante din viața lor.

Pentru Armin Nicoară și Claudia Puican a fost un an plin din punct de vedere al carierei, așa că au fost nevoiți să pună pe locul al doilea viața personală.

Însă, acum mai mult ca oricând, cei doi sunt pregătiți să întemeieze o familie și să înceapă un nou capitol al vieții lor. Armin Nicoară a dezvăluit că iubita lui chiar l-a luat și l-a dus la Primărie pentru cununia civilă, însă, ajunși acolo, cei doi au aflat că aveau nevoie de o programare.

Citeste si: „O mare greșeală”. Claudia Puican s-a dezbrăcat în direct! Ce a spus soțul ei, Armin Nicoară

Armin Nicoara
Armin Nicoara si Claudia Puican[Sursa foto: Instagram]

„M-a luat Claudia și m-a dus la primărie! A spus: „Gata! A sosit timpul! Trebuie să ajungem să facem cununia civilă și cea religioasă! Doar că nu a fost așa cum a dorit ea. Trebuia să facem programare, nu se poate chiar așa, de pe o zi pe alta”, a mărturisit cântărețul.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Prin urmare, noua dată aleasă pentru cununia civilă și cea religioasă este 27 septembrie. Cei doi îndrăgostiți își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu, iar artistul așteaptă cu nerăbdare ziua cea mare.

Citeste si: „Nu ne-am mai încadrat în timp…” Claudia Puican și Armin Nicoară nu s-au mai căsătorit

 

Armin Nicoara
Armin Nicoara se casatoreste cu Claudia Puican[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

A spus: „Armin, eu nu mai aștept! Dacă nu vii acum cu mine la primărie, gata, plec! Nu mai stau cu tine!”. I-am zis: „Gata, iubire, hai să mergem la primărie! Doamne ferește! Cum să facem treaba asta?”. Și am ajuns la primărie, am făcut programare. Vă anunț acum, în premieră, pe data de 27 septembrie va fi cununia civilă și cea religioasă. Doar că nu va fi petrecerea cea mare! Vom merge la primărie cu nașii, familia, prieteni apropiați, după vom merge la biserică.

În sfârșit! În sfârșit voi ajunge în fața lui Dumnezeu și în fața primarului! Sigur vom spune „da”, doamne, 100%, ce să mai...”, a mai spus acesta.

Armin Nicoară, probleme cu actele pentru cununia civilă

Și pentru că o problemă nu vine niciodată singură, Armin Nicoară a avut probleme atunci când a mers să depună actele la Primărie. Artistul a aflat că are nevoie și de certificatul de naștere, certificat pe care el l-a pierdut.

„Am ajuns la primărie, doar că au fost mici probleme din partea mea. Eu mi-am pierdut certificatul de naștere și nu a fost posibilitatea să programăm mai repede. Am ajuns acolo, au zis că dacă nu am certificatul de naștere, trebuie să fac altul. Nu am mai vrut să așteptăm, pentru că noi suntem cu credința, avem un duhovnic care ne-a spus că nu este bine să stăm așa, că suntem împreună de atâția ani și nu are rost să stăm așa fără să fim cununați”, a

mai declarat artistul în cadrul unui interviu TV.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„O minune perfectă, făcută de Anul Nou”. Soția lui Vladimir Drăghia, Alice, a devenit mamă pentru a doua oară

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies