„Nu au vrut să fie prinț..." Meghan Markle a explicat de ce îi era teamă Reginei Elisabeta a II-a

meghan markle interviu oprah
Se pare că a existat un motiv pentru care fiul lui Harry și al lui Meghan Markle, Archie, nu a fost numit Prinț, la nașterea sa

Se pare că a existat un motiv pentru care fiul lui Harry și al lui Meghan Markle, Archie, nu a fost numit Prinț, la nașterea sa. Oare care să fi fost acesta?

Meghan Markle, mama lui Archie și soția lui Harry a explicat într-un interviu cu Oprah, care a fost motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a nu i-a oferit fiului său, titlul de Prinț.

Citeste si: „Apreciez istoria asociată cu acest rol!” Cum a reacționat Kate la noul titlu de Prințesă de Wales

 

Meghan Markle explică de ce Archie nu este Prin ț, într-un interviu cu Oprah

Meghan Markle a fost invitată la interviul lui Oprah Winfrey, moment în care a fost abordată problema legată de faptul că fiului său, Archie i s-a refuzat titlul regal. Se pare că palatul a fost cel care ar fi decretat ca acesta nu va avea niciun fel de titlu, aspect precizat de către aceasta și catalogând-o ca o mișcare „diferită de protocol”.

Nu au vrut să fie prinț...

ceea ce ar fi diferit de protocol și că nu avea de gând să primească securitate. Nu i se va oferi securitate. Nu i se va da un titlu ”, a răspuns Meghan Markle, adăugând și faptul că au existat anumite preocupări și conversații despre cât de închisă ar putea fi pielea copilului când se va naște.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

regina elisabeta a doua a murit
Se pare că a existat un motiv pentru care fiul lui Harry și al lui Meghan Markle, Archie, nu a fost numit Prinț, la nașterea sa[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: Cum arăta în tinerețe Prințesa Anne a Marii Britanii. Era de o frumusețe zdrobitoare

 

Fiul lui Harry și al lui Meghan Markle ar putea primi titlul de Prinț, în prezent

Deși fiul lui Harry și al lui Meghan Markle, Archie, avea dreptul la „titlul de curtoazie”, Earl of Dumbarton, cei doi au anunțat după nașterea sa, că acesta nu a primit acest titlu și că va fi cunoscut drept Archie Mountbatten-Windsor.

Cu toate acestea, s-ar putea ca acest aspect să se schimbe, acum că bunicul său, Prințul Charles devine rege. Astfel, titlul de „Prinț” ar trebui să i se acorde automat, datorită faptului că este copilul unui fiu de rege. În ciuda acestui fapt, chiar dacă se va întâmpla, Meghan și Harry vor putea alege dacă vor folosi sau nu acest titlu, în caz contrar, Archie ar putea primi titlul secundar de Sussex, înainte de a moșteni ducatul.

meghan markle si harry
Se pare că a existat un motiv pentru care fiul lui Harry și al lui Meghan Markle, Archie, nu a fost numit Prinț, la nașterea sa[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: Ce se întâmplă cu fiii Prințului Charles, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce a făcut Prințul Harry, înainte ca Regina Elisabeta a II-a să moară

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Povestea dureroasă a regretatului actor Sebastian Papaiani! A fost martor la moartea fraților săi și trădat de propriul fiu

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies