,,E foarte firavă și fragedă treaba”. Ce a declarat Ana Odagiu, despre relația cu Conrad Mericoffer

Ana Odagiu si Conrad Mericoffer
Ana Odagiu si Conrad Mericoffer

Ana Odagiu și actorul Conrad Mericoffer formează cel mai nou cuplu din showbiz. În urmă cu câteva zile, cei doi au apărut la un eveniment monden și a fost pentru prima data când s-au afișat în public. Ce a declarat actrița despre relația ei actuală.

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer au apărut pentru prima dată împreună în public. Aceștia și-au făcut simțită prezența în cadrul unui eveniment monden.

Ana Odagiu si Conrad Mericoffer
Ana Odagiu si Conrad Mericoffer[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este MONICA ODAGIU. "Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele”

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer formează un cuplu

Conrad Mericoffer este un actor, iar înainte de relația cu Ana Odagiu, a fost căsătorit cu Victoria Răileanu. Actrița a preferat să îți țină viața personală departe de lumina reflectoarelor, dar cu toate acestea, a acceptat să vorbească despre relația ei actuală.

Vedeta a menționat faptul că sunt încă la început și au decis să formeze un cuplu de puțin timp.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a a lăsat o scrisoare secretă, care nu poate fi deschisă până în anul 2085. Cui îi este adresată

Ce a declarat Ana Odagiu, despre relația cu Conrad Mericoffer

Actrița trăiește o poveste de dragoste de puțin timp cu Conrad Mericoffer.

Cei doi și-au făcut relația oficială, iar vedeta a oferit primele declarații despre cum merge totul.

Actorul a fost căsătorit cu Victoria Răileanu, iar divorțul dintre cei doi a avut loc anul trecut. Ana Odagiu și Conrad Mericoffer se cunosc de mai mult timp și s-au întâlnit de câteva ori pe platourile de filmare.

Ana Odagiu a vorbit pentru prima dată despre relația cu actorul și susține că sunt la început și au decis să formeze un cuplu de foarte puțin timp, cu toate că s-au întâlnit de mai multe ori pe platourile

de filmare.

Actrița a declarat că nu vrea să atragă lucruri asupra relației și că nu știe ce o să se întâmple, deoarece sunt foarte la început și treaba este foarte firavă și fragilă.

„Suntem foarte la început, iar fiind foarte la început nu vreau să atrag tot felul de lucruri asupra relației. Sunt foarte la început, ne cunoaștem de mult timp, suntem actori, lucrăm în aceeași breaslă, suntem  aici sub același acoperiș.

Nu știu ce o să se întâmple, suntem foarte la început, e foarte firavă și fragedă treaba, așa că aveți răbdare cu noi”, a spus Ana Odagiu în cadrul unui interviu.

Ana Odagiu
Ana Odagiu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Ana Odagiu. „Am trecut prin perioade cumplite de deznădejde, frici, întrebări fără răspuns, depresie, însă după ce tata „s-a mutat pe un alt cer”"

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

,,Îmi e frică de ce se poate întâmpla, mai ales că știe unde stau”. Denisa Filcea a ajuns la disperare, din cauza scandalului cu fotografa de origine ucraineană

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

8 Reguli de protocol din Familia Regală Britanică. Femeile poartă greutăți în tivul rochiilor

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies