,,Am fost foarte rău”. Angela Rusu a trecut prin momente teribile, după ce i-a fost pus un diagnostic greșit

,,Am fost foarte rău”. Angela Rusu a trecut prin momente teribile, după ce i-a fost pus un diagnostic greșit
,,Am fost foarte rău”. Angela Rusu a trecut prin momente teribile, după ce i-a fost pus un diagnostic greșit

Angela Rusu a trecut prin momente de-a dreptul teribile, după ce medicii au diagnosticată cu o boală foarte gravă. Artista a povestit cât de rău i-a făcut tratamentul pe care l-a luat, ba chiar mai mult, i-a afectat funcțiile neurologice, riscând să ajungă într-un scaun cu rotile.

Medicii din Turcia au fost salvarea vedetei, iar la ei a ajuns tocmai după ce medicii din America i-au pus un diagnostic greșit, care a fost confirmat și de cei din România. În cadrul unei emisiuni TV, artista a povestit cu ochii în lacrimi coșmarul prin care a trecut.

Citeste si: Cine este ANGELA RUSU. "N-am crezut că o să mă mai mărit vreodată! Aveam o repulsie… După trei căsnicii…"

Ce a declarat Angela Rusu, despre cea mai grea perioadă din viața ei

Artista a povestit că a fost într-un turneu, în America, iar din cauza oboselii și a epuizării a făcut o sincopă și a leșinat în aeroport.

”Am fost într-un turneu, in America, si din cauza oboselii si a epuizării am făcut o sincopa, am leșinat in aeroport.

Eram singura pe aeroportul din Sacramento, pur si simplu am leșinat. Marius a trebuit sa vina după mine in America, n-am mai putut sa vin acasă! ”, a declarat vedeta.

Ea a mai povestit și faptul că i-a fost pus un diagnostic greșit și a fost foarte rău, lua medicamentele prescrise greșit și era ca semiparalizată. Vedeta nu mai putea vorbi și nu mai putea merge, iar după ce a fost în Turcia, medicii i-au spus că dacă mai lua acele medicamente două luni, ar fi ajuns în scaun cu rotile irecuperabil.

„Mi s-a pus un diagnostic foarte grav. Greșit, nu a fost corect… nici nu pot sa pronunț diagnosticul. Am fost foarte rău, luam medicamentele prescrise greșit si eram ca semiparalizată, nu mai puteam vorbi, nu mai puteam sa umblu. Pana la urma am fost in Turcia si am făcut toate investigațiile, si mi-au spus ca dacă continuăm sa iau acele medicamente încă doua luni, ajungeam in scaun cu rotile irecuperabil.

”, a mai declarat Angela Rusu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Tratamentul pe care l-a primit de la medicii din America a făcut-o pe artistă să se simtă foarte rău, așadar, a mers la un neurolog din Cluj, care i-a reconfirmat diagnosticul greșit. Medicamentele pe care le lua i-au afectat creierul atât de tare, încât nu mai putea articula cuvintele.

Din cauza tratamentului greșit pe care i l-au administrat medicii din America, artista se simțea tot mai rău, astfel ca a mers si la un neurolog din Cluj, acolo unde i-au reconfirmat diagnosticul greșit. Medicamentele puternice i-au atacat creierul atât de rău încât nu mai putea articula cuvintele.

 Angela Rusu a trecut prin momente teribile
Angela Rusu a trecut prin momente teribile[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Angela Rusu a slabit 17 kilograme! "Voiam sa imi tai stomacul, credeam ca asta ma va salva"- Cum a reusit sa topeasca kilogramele

Angela Rusu, despre neurologul din Cluj

Artista a mai povestit că a fost la cel mai bun neurolog din Cluj, care i-a confirmat diagnosticul pus de cei din America. Medicamentele periculoase i-au atacat creierul, iar câteva luni a reînvățaț să vorbească.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

”Eu am fost si la cel mai bun neurolog din Cluj, care mi-a confirmat diagnosticul pus de cei din America. Medicamentele periculoase mi-au atacat creierul, câteva luni am reînvățat sa vorbesc. Familia mea mi-a dat putere, mi-a fost foarte rău, ii mulțumesc lui Dumnezeu ca încă pot sa cant. Sunt in continuare sub tratament ușor, sunt bine acum .”, a mai mărturisit Angela Rusu.

Citeste si: MARIUS MODOVAN: Cine este şi cu ce se ocupă soţul Angelei Rusu

 Angela Rusu a trecut prin momente teribile
Angela Rusu a trecut prin momente teribile[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Tudor Chirilă. „Eu nu am fost vreun copil precoce, nu eram cel mai bun la recitat poezii pe de rost"



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp de la Survivor România, primele imagini cu fetița!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies