Episod nou "Aripi frânte", 19 septembrie 2022

aripi frante 19 septembrie 2022
Episod nou "Aripi frânte", 19 septembrie 2022

Noul serial “Aripi frante” tine cu sufletul la gura, milioane de telespectatori. Distributia este o drama impresionanata, in care o familie trece prin cele mai grele situatii de viata. Totusi, puterea si speranta ii ajuta sa treaca peste obstacole.

Noi evenimente pline de emotie se vor petrece, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

aripi frante azi

Citeste si: Kanal D, pe primul loc în preferințele telespectatorilor, cu emisiunea ”Asta-i România!”

Muzaffer este socat sa afle ca fiul sau, Mert, s-a dus singur la <mama> Nefise. Cu toate ca i-a interzis cu desavarsire micutului sa aiba de a face cu familia lui Nefise, Mert ignora dorinta tatalui, fapt care il infurie peste masura pe acesta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

In vreme ce Zeynep se lupta sa scape din casa in care a fost sechestrata de Ahmet, un incident grav schimba intreaga situatie. Zeynep se teme ca a devenit o criminala iar cand Onur afla ce s-a intamplat cu iubita lui, face tot ce-i sta in putere pentru a o ajuta.

Nefise cauta cu disperare sa isi gaseasca un loc de munca, pentru a-si intretine familia, insa afla cu stupoare ca Muzaffer s-a <implicat> in acest demers, iar eforturile ei sunt zadarnice. Nefise este dezamagita peste masura de actiunile sotului ei si ia atitudine…

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

Citeste si: Maurice Munteanu, la “Duet cu Alexandra”, pe canalul de YouTube theXclusive, despre tendințele în moda toamnă-iarnă 2022



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cât costă să cumperi ani de vechime în muncă, pentru o pensie mai mare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: &quot;E foarte trist!&quot; Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies