,,Face istorie femeia asta”. Ce a spus Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu

,,Face istorie femeia asta”. Ce a spus Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu
,,Face istorie femeia asta”. Ce a spus Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu

Bianca Drăgușanu a vorbit, în cadrul emisiunii ,,ZigZag” moderată de George Tănase, despre Dana Budeanu. Iată ce cuvinte de laudă a spus vedeta despre creatoarea de modă!

Creatoarea de modă a vorbit mereu frumos despre Bianca Drăgușanu, iar acum vedeta i-a întors complimentele. Ce cuvinte de laudă i-a transmis blondina Danei Budeanu.

Citeste si: ,,Altfel nu intru în ring”. Ce condiție a pus Andreea Tonciu pentru a accepta să se lupte cu Bianca Drăgușanu în cușca MMA

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii ,,ZigZag”, moderată de George Tănase [Sursa foto: Captură YouTube ]

Bianca Drăgușanu, despre Dana Budeanu

Bianca Drăgușanu a avut ocazia să spună tot ceea crede ea despre Dana Budeanu, în cadrul emisiunii online moderată de George Tănase. Creatoarea de modă a vorbit mereu frumos despre blondină, iar acum aceasta i-a întors fiecare compliment.

Spre sfârșitul emisiunii ,,ZigZag” moderată de George Tănase, Bianca Drăgușanu a fost supusă unui joc, în care trebuia să aleagă dintre mai multe persoane cu care ar petrece o vacanță în Bali.

Nu a fost deloc greu pentru blondină, deoarece singura pe care a ales-o a fost Dana Budeanu și a venit foarte rapid cu o explicație.

Vedeta a spus că se regăsește în foarte mult în ceea ce spune Dana Budeanu și că o adoră. În afara faptului că este frumoasă și independentă, o consideră o persoană foarte deșteaptă și puternică.

„Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea.

O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu”, a declarat Bianca Drăgușanu în emisiune.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ce a spus Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu
Ce a spus Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: De ce poartă Bianca Drăgușanu peruci. Ce explicații a dat vedeta

Ce a declarat Dana Budeanu despre Bianca Drăgușanu

Dana Budeanu a fost tot timpul de partea Biancăi Drăgușanu, în momentele în care aceasta a fost criticată pentru relațiile ei sau pentru felul în care își editează pozele pe rețelele de socializare.

Ea a spus că singura vedeta care poate folosi filtrele respective este Bianca Drăgușanu, deoarece este o păpușă Barbie și a spus de foarte multe ori acest lucru despre ea.

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic.

Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut. E am să vă spun un lucru de la început: singura vedetă care poate folosi astfel de filtre este Bianca Drăgușanu. Ea este o păpușă Barbie. Eu am spus de foarte multe ori asta despre ea.
Ea asta își dorește să fie. Chiar și din punct de vedere al intervențiilor estetice se îndreaptă către a arăta ca o păpușă perfectă, către un rezultat apropiat de cel al unei păpuși perfecte din cutie”
, a spus Dana Budeanu, în cadrul emisiunii ei de pe YouTube.

Creatoarea de modă a spus că Bianca Drăgușanu nu se pozează altfel și că arată artificial, deoarece așa vrea să arate și în realitate.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

,,Ea asta face, de dimineață până seara: poze, poziții, talie mică, fundul mare. Bianca Drăgușanu nu se pozează altfel, arată artificial pentru că așa vrea să arate și în realitate. În rest, toate vedetele sunt penibile folosind aceste filtre”, a mai spus Dana Budeanu, în propria emisiune de pe Youtube.

Dana Budeanu
Dana Budeanu [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce sumă exorbitantă a plătit Bianca Dragușanu pentru o vacanță în Turcia. Ce condiții de lux a avut vedeta



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce sumă exorbitantă a plătit Bianca Dragușanu pentru o vacanță în Turcia. Ce condiții de lux a avut vedeta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies