,,Omul a făcut niște postări denigratoare la adresa mea”. Adriana Bahmuțeanu a dat în judecată un lăutar. Care a fost motivul pentru care a recurs la acest gest

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu a dat în judecată un lăutar

Adriana Bahmuțeanu a dat în judecată un lăutar, după ce au participat împreună la un eveniment comun. Vedeta l-a acuzat de calomnie și este de părere că a pus pe rețelele de socializare mesaje jignitoare la adresa ei.

Adriana Bahmuțeanu a avut un conflict cu un lăutar, iar acesta i-a aruncat replici dure. Iată ce a spus Sile Dorel despre jurnalistă!

Citeste si: Cu ce se confruntă logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. George Restivan s-a întors de urgență în SUA

Adriana Bahmuțeanu a dat în judecată un lăutar

După spusele Adrianei Bahmuțeanu, totul ar fi pornit de la unele comentarii pe care lăutarul Sile Dorel le-ar fi făcut în mediul online, în urma unui eveniment comun la care cei doi au

participat.

Jurnalista se afla la eveniment în calitate de moderator și susține că bărbatul nu a fost mulțumit de modul în care s-a desfășurat programul. După cele întâmplate, a început să îi arunce cuvinte dure Adrianei Bahmuțeanu.

"M-a calomniat, de asta l-am dat în judecată! Omul a făcut nişte postări publice denigratoare la adresa mea, i-am dat mesaje, l-am rugat să şteargă postările, iar el a continuat.

Nu mai contează ce spunea, contează că mă jignea. Probabil m-a calomniat ca să-şi facă imagine. Ne-am întâlnit la un eveniment”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ea a mai spus că trebuia ținut un desfășurător, cum este firesc la orice eveniment, iar dânsul s-a supărat. Tot ce a făcut vedeta a fost să respecte desfășurătorul.

,,Trebuia ţinut un desfăşurător cum este firesc la orice eveniment, iar dânsul s-a supărat, dar eu a trebuit să respect desfăşurătorul evenimentului. L-am somat să se oprească, i-am trimis notificări, i-am spus să şteargă postările şi nu a vrut, aşa că l-am dat în judecată. Am aşteptarea să câştig, că doar de asta l-am dat în judecată şi am aşteptarea să-şi îndrepte comportamentul şi să nu mai jignească”, a

declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru un post TV.

Adriana Bahmuțeanu a dat în judecată un lăutar
Adriana Bahmuțeanu a dat în judecată un lăutar[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este George Steven, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu? Bărbatul locuiește în Statele Unite ale Americii

Ce a spus bărbatul despre eveniment

Lăutarul nu este deloc de acord cu ceea ce a spus Adriana Bahmuțeanu, ba chiar, consideră că lucrurile au stat cu totul altfel.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

El a spus că nu a jignit-o cu nimic pe jurnalistă, ci că era moderator la evenimentul respectiv, iar din moderator a ajuns să cânte, a ridicat lumea de la mese, iar în momentul în care a văzut că nu primește bacșiș a făcut o ,,glumă”.

"Nu am jignit-o cu nimic, dar dacă dumneaei are nevoie de bani, nu e nicio problemă. Eu cântam cu solista care cântă cu mine.

Dumneaei( n.r. Adriana Bahmuţeanu) era moderator la acel eveniment şi din moderator a ajuns să cânte, a ridicat lumea de la mese, apoi a văzut că nu a luat niciun bacşiş. A luat microfonul şi a spus: 'Dar numai lăutarilor daţi bani, mie nu-mi daţi bani?' Şi a venit cineva şi i-a dat 20 de lire sterline, apoi a spus că nu vrea, că a glumit. Dumneaei poftește la lăutarii care câștigă bani, vrea să cânte și dumneaei.
I-am dat 50 de lire să bea câteva beri, că ştiu că bea bere. A fost un gest arogant... Putea să-mi dea banii înapoi şi să spună că nu vrea, că am muncit pe banii ăştia.
", a declarat Sile Dorel, pentru un post TV.

Adriana Bahmuțeanu a dat în judecată un lăutar
Adriana Bahmuțeanu și Sile Dorel [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: ” Datorită ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.” Cine le-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu și viitorului ei soț



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Abia așteaptă să vină la nuntă”. Cum au reacționat copiii Adrianei Bahmuțeanu după ce au aflat că mama lor s-a logodit

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies